Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az olasz mennyivel könnyebb...

Az olasz mennyivel könnyebb mint a német?

Figyelt kérdés

2017. okt. 30. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Sokkal. Mindkettőt beszélem. Az olasz szavakat is egyszerűbb megjegyezni, észben tartani. Az olasz kb. mint egy dal. A német, meg mintha épp szétvernéd az írógéped.
2017. okt. 30. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért mikor a vonaton Olaszország felé megyünk és mondják a városokat, meg a szokásos Wir begrüssen Sie in der... olaszul, eléggé R-relnek :D

Szép nyelv amúgy, és könnyű is.

2017. okt. 30. 14:58
 3/4 Csomorkány ***** válasza:
100%
Jól megtanulni mindkettőt nehéz. A középfokú nyelvvizsga szintjére eljutni talán valóban könnyebb olaszból, főleg, ha az első nyelved az angol. Ha első nyelvként gondolkodsz a két nyelven, akkor mindkettőt felejtsd el, és angolozz!
2017. okt. 31. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb persze, én olaszul beszélek (noha vannak hibáim), viszont én meg akartam tanulni, volt is hozzá érzékem, ugyanakkor kellett is.

Azért ne kezd el tanulni, mert könnyebb egy fokkal, hiszen akkor pénzkidobás az egész és nem fogod használni. Amit a #3 ír érdemes megfogadni.

2017. okt. 31. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!