Létezik az angolban olyan kifejezés ami hasonlít ehez?
Olyan kifejezést keresek angolul amelyik leginkább ezt fejezi ki: - Azt gondolják, hogy hasra esem tőle.
Tudom, hogy kicsit szleng, de egy teenagerekről szóló képregénybe lenne és szó vicc, de hiába erőltetem meg az agyam, nem jut eszembe semmi. :( Tudtok segíteni? :)
Fantasztikus! Nem hitte mvolna, hogy ilyen létezik, de senki sem válaszolt :)
Az úgy helyes lenne, hogy: They want me to fall. ?
Valami olyasmire gondoltam, hogy "padlóra küld", "nem várd, hogy hasra esem tőle", vagy hasonlók.
Ide lenne: [link]
Megneztem. Egy-ket nagyon pici hiba van benne.
A kerdesedre: mint irtam bow and scrape, de a rajzhoz meg a magyar szoveg sem nagyon megy. Ha a rajzot kovetem, akkor inkabb stumble and fall, ami ugye egeszen mast jelent mint amit kerdezel.
Folytatva Rick Mave valaszat. A rajz is inkabb valakit olyat abrazol, aki szaltozik. Szoval: Do
they want/expect me to be blown away?
Kerdezo, a Te do they want me to fall, inkabb elbuknit jelent.
Talan: Do they want me to fall at their feet upon this great news.
Akarhogyis csurjuk-csavarjuk, a rajzod nem illik a kerdezett szovegedhez, ugyhogy maradjon Do they want/expect be to be blown away...
Köszönöm! :)
A szóvicc abban áll, hogy…
Megcsináltam a kedvetekért magyarul is, így talán érthetőbb lesz:
A magyar sem segitett, mert kepek es szoveg hozza nem all ossze. Ez a hasraeses, mire erted pontosan? A srac cinikusan orul az iskolanak? Vagy cinikusan meg kell hatodnia, hogy Itt a suli? Bocs, de nem latom a viccet de meg szojatekot sem. mint irtam, vannak benne hibak. Pl. utolso kep: get away from me helyesen.
Kerdesedre, megint csak, a gyerek nem hasra esett, szoval ugy irnam, hogy: school, school and again school! Do you want me to rumble-tumble?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!