Mi a véleményetek a Duolingóról?
Figyelt kérdés
Amúgy ha valaki tudna segíteni pls, hogy tudok kurzust kitörölni? Semmit nem csináltam semmit, csak véletlenül rákattintottam és nem tudom kitörölni.
De ettől függetlenül is érdekel a véleményetek
2017. szept. 6. 10:29
1/3 anonim válasza:
Más módszerekkel történő rendszeres nyelvtanulás mellett teljesen jó arra, hogy ne kopjon el a nyelvtudásod (én valósággal függője lettem, mint egy PC játéknak... könnyed, játékos, sosem lehet megunni!). Emellett a szavakon túl rövidebb kifejezéseket is meg lehet vele tanulni.
De nem helyettesít egy jobb nyelviskolát, mert a nyelvtani szabályokba komolyabban nem megy bele, hosszabb szövegeket nem tartalmaz, az élőbeszédes gyakorlati nyelvoktatást nem pótolja. Szóval csak erre az alkalmazásra támaszkodva tuti nem fogsz lerakni egy nyelvvizsgát.
2/3 anonim válasza:
Én egy darabig csináltam. Aranyos, meg minden, de én a pár szavas mondatokon már túlhaladtam, így meguntam. Sokkal hasznosabbnak tartom, ha angol nyelvű hírportálokat olvasgatok.
3/3 anonim válasza:
Végigcsináltam az angolt, utána neten kerestem egy nyelviskolát aminek volt online vizsgája és toltam egy 80%os alapfokút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!