Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek a Duolingóról?

Mi a véleményetek a Duolingóról?

Figyelt kérdés

Amúgy ha valaki tudna segíteni pls, hogy tudok kurzust kitörölni? Semmit nem csináltam semmit, csak véletlenül rákattintottam és nem tudom kitörölni.

De ettől függetlenül is érdekel a véleményetek

2017. szept. 6. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Más módszerekkel történő rendszeres nyelvtanulás mellett teljesen jó arra, hogy ne kopjon el a nyelvtudásod (én valósággal függője lettem, mint egy PC játéknak... könnyed, játékos, sosem lehet megunni!). Emellett a szavakon túl rövidebb kifejezéseket is meg lehet vele tanulni.

De nem helyettesít egy jobb nyelviskolát, mert a nyelvtani szabályokba komolyabban nem megy bele, hosszabb szövegeket nem tartalmaz, az élőbeszédes gyakorlati nyelvoktatást nem pótolja. Szóval csak erre az alkalmazásra támaszkodva tuti nem fogsz lerakni egy nyelvvizsgát.

2017. szept. 6. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egy darabig csináltam. Aranyos, meg minden, de én a pár szavas mondatokon már túlhaladtam, így meguntam. Sokkal hasznosabbnak tartom, ha angol nyelvű hírportálokat olvasgatok.
2017. szept. 6. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Végigcsináltam az angolt, utána neten kerestem egy nyelviskolát aminek volt online vizsgája és toltam egy 80%os alapfokút.
2017. szept. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!