Mi a véleményetek a Duolingóról? Szerintetek hasznos alkalmazás? Sokat segít az angoltanulásban?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 17:11
1/5 anonim válasza:
Én nem szeretem. Beszélek angolul. Megnéztem azt is és más nyelvekèt is. Sokat nem ért. Inkább olvasok, fordítok, filmezek magam.
3/5 anonim válasza:
Hát pedig nagyon is jó.
Elkezdtem rajta franciát tanulni, aztán később beiratkoztam egy tanfolyamra, hogy a kommunikációm is fejlődjön, meg a nyelvtan rendszereződjön. 0 tanulással én voltam a legjobb, a kiejtésem is agyon lett dicsérve.
Aztán nemrég beiratkoztam egy spanyolra, és nagyon rossz volt :D Pedig elvileg könnyebb, de teljesen elszoktam attól, hogy szavakat tanuljak a füzetből meg ilyenek :D Szenvedés volt, nem öröm. Abba is hagytam, inkább előbb egy félévet Duolingózok, és majd utána.
Szóval szerintem nagyon jó, én mindig ajánlom. Tény, hogy lassabb, cserébe kifejezetten élvezed.
4/5 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Nyelvtant nem magyaráz, értelmetlen mondatokat sulykol be a fejbe és ez a nyelvtanulási módszer már több évtizedes. Szerintem nincs sok értelme.
5/5 anonim válasza:
De miért kéne nyelvtant magyarázni? Sok mindenre rá lehet jönni anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!