Duolingoról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy nyelvtanító kezdeményezés, ami ingyenes, mert miközben tanulunk a vállalatnak fordítunk le weboldalakat.
2012. júl. 12. 12:17
1/11 anonim válasza:
Tetszik. :) Pár napja kezdtem, már több mint 1300 pontom van. Te már végig csináltad?
2/11 anonim válasza:
Én is nem régen kezdtem a németet! :)
Első! Te mit tanulsz?
3/11 anonim válasza:
nekem német teljes első halom része van meg, azt csináltam többet
spanyolbol csak kb két lecke, szoval abbol még kb semmi.
van aki már végig csinálta? vagy majdnem?
4/11 A kérdező kommentje:
nem csináltam még végig, alább hagyott a lelkesedésem
2013. márc. 18. 06:45
5/11 anonim válasza:
Én most kezdtem egy német tanfolyamot, ezért abbahagytam, meg nem nagyon van időm a duolingós szavakat is tanulni, de valamelyik nap nekiülök.
6/11 anonim válasza:
3-as vagyok
Nekem időközben teljesen kész lett a német fa, ráadásul mind aranyszínű :)
Duolingos szavakat pedig nem kell külön gyakorolni! Egyszerűen csak csinálod a leckéket aztán szépen tanulod azzal is a szavakat. Nem kell sokat, napi 1-2 leckét megcsinálsz, max. 10 perc az egész és azzal már haladsz!
7/11 A kérdező kommentje:
gratulálok kedves 3.
hogy érzed milyen szinten sikerült elsajátítanod a németet?
2013. nov. 5. 22:48
8/11 anonim válasza:
Én olaszt tanulok rajta, még valahol az elején vagyok. Jó véleményem van az oldalról viszont néha idegesítő, hogy apróságokba köt bele :)
9/11 A kérdező kommentje:
2014. jan. 23. 02:10
10/11 anonim válasza:
Nekem kifejezettem tetszik,de fontos a folyamatosság,nem árt átismételni a dolgokat néha-néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!