Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mik a hibák az angol fogalmazá...

Mik a hibák az angol fogalmazásomban?

Figyelt kérdés
Flashcards are good word-learning tools, but flashcard apps are even better, because they are more convenient and they compile the review sets in smart ways. You don’t have to track manually your answers the app does it for you. The review mode uses two main factors that affect the reappearance frequency of the cards. The first is, the last time when you answered them correctly and the second is a hit/miss ratio. As a result, you can always practice most needed words for you.
2017. szept. 4. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, esetleg az alábbiakba kötnék bele egy kicsit:

-Word-learning tools nekem nem hangzik túl angolosan, lehetne inkább: tools for word learning

-compile the review sets - ezzel pontosan mit szeretnél mondani? (nem hibás szerintem csak nem értem)

-utolsó mondat inkább you can always practice the words you need the most

Amúgy szerintem ezek apróságok, amúgy teljesen jónak tűnik.

2017. szept. 4. 20:47
 2/5 chtt ***** válasza:
84%

...practise the most needed words (pont) / practice the words most needed for you / vagy ahogy az egyes írta :)

- word-learning tools teljesen jó... meg az is, ahogy az egyes írta (csakhogy ismételjem magam:)

2017. szept. 4. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Esetleg,ha ezt berakom a the review sets in smart ways mögé..

A review set is basically a set of cards that needed to be reviewed next.

De főleg a nyelvtan a fogalmazást volt a lényeg,mert nehezen megy.

:(

2017. szept. 4. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges betenni, nem kell túlmagyarázni, így is teljesen érthető. Esetleg annyit, hogy a "review sets" helyett lehetne "set of review cards" és akkor tuti érthető.
2017. szept. 6. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. szept. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!