Angol nyelvvizsgával rendelkezők. Nektek ez a szintfelmérő teszt mennyit hoz ki?
A lényeg,ha kitöltöd,a végén kapsz egy értékelést , emailre is elküldik.
Ami érdekel,hogy ez többet mutat, vagy kevesebbet?
Congratulations! Your level is C2 (advanced/mastery)
C2
This is approximately equivalent to CPE, an IELTS band score of 9 or 120 at TOEFL iBT
Time taken: 3 minutes, 22 seconds
Nincs nyelvvizsgám.
You have completed the English Level Test
Congratulations! Your level is C2 (advanced/mastery)
C2
This is approximately equivalent to CPE, an IELTS band score of 9 or 120 at TOEFL iBT
Time taken: 1 minute 19 seconds
Nincs nyelvvizsgam de folyekonyan irom olvasom a nyelvet.
#1-es!
Nem lehet C1-unk, mert kerdesek is nagyon alapszintuek.
Minden kerdesre jo valaszt adtam, megsem lett C1-es nekem sem. Jo lesz a C2, akar mit is jelent😄
#4-es azért nem egészen így van,mert nem kapsz C2 szintű kérdést,ha b1-es kérdésre nem kapod a választ.
Ami a komplexebb teszteket illeti,volt egy,amit néztem,az tényleg kimerítő,csak nem linkeltem,mert nem hiszem,hogy sok kedve lenne hozzá sokaknak egy olyat kitölteni ..
Szerintem semennyire. Pár perccel később is kitöltöttem, az első 3 kérdés azonos volt (amire ugyanazt válaszoltam), utána adott újat és másodjára C1-et kaptam.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!