Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol nyelvvizsgával rendelkez...

Angol nyelvvizsgával rendelkezők. Nektek ez a szintfelmérő teszt mennyit hoz ki?

Figyelt kérdés

[link]

A lényeg,ha kitöltöd,a végén kapsz egy értékelést , emailre is elküldik.

Ami érdekel,hogy ez többet mutat, vagy kevesebbet?

2017. szept. 2. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Congratulations! Your level is C2 (advanced/mastery)

C2

This is approximately equivalent to CPE, an IELTS band score of 9 or 120 at TOEFL iBT

Time taken: 3 minutes, 22 seconds

Nincs nyelvvizsgám.

2017. szept. 2. 11:25
 2/20 anonim ***** válasza:
C2-t kaptam, miközben "csak" C1-em van,
2017. szept. 2. 11:28
 3/20 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek,ha mondjuk b2-t mutatna,akkor az b1 inkább?
2017. szept. 2. 11:41
 4/20 anonim válasza:
47%
B2, ugy h c1es nyelvvizsgam van 😂😂 az a baj az ilyen 15 kerdeses tesztekkel h elrontasz 1-2t es akkor mar leviszi az ertekelesed nagyon. Multkor lattam valami hosszabbat, ilyen rendes 45 perces tesztet szovegertessel, es az is kiertekelt a vegen, de sajnos nem emlekszem mar a nevere :/
2017. szept. 2. 12:10
 5/20 anonim ***** válasza:

You have completed the English Level Test

Congratulations! Your level is C2 (advanced/mastery)

C2

This is approximately equivalent to CPE, an IELTS band score of 9 or 120 at TOEFL iBT

Time taken: 1 minute 19 seconds

Nincs nyelvvizsgam de folyekonyan irom olvasom a nyelvet.

2017. szept. 2. 12:46
 6/20 anonim ***** válasza:
17%

#1-es!

Nem lehet C1-unk, mert kerdesek is nagyon alapszintuek.

Minden kerdesre jo valaszt adtam, megsem lett C1-es nekem sem. Jo lesz a C2, akar mit is jelent😄

2017. szept. 2. 13:30
 7/20 A kérdező kommentje:

#4-es azért nem egészen így van,mert nem kapsz C2 szintű kérdést,ha b1-es kérdésre nem kapod a választ.

Ami a komplexebb teszteket illeti,volt egy,amit néztem,az tényleg kimerítő,csak nem linkeltem,mert nem hiszem,hogy sok kedve lenne hozzá sokaknak egy olyat kitölteni ..

2017. szept. 2. 14:36
 8/20 anonim ***** válasza:
B2 lett 15 évvel ezelőtt tett középfokkal úgy hogy csak filmnézésre használom a nyelvet, azaz a nyelvtant már rég elfelejtettem.
2017. szept. 2. 15:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Mennyire megbízható ez a teszt? Nekem azt mondta, hogy B2, ami szerinte upper intermediate, viszont nekem csak egy nagyon sok évvel ezelőtt letett alapfokú nyelvvizsgám van és azóta csak annyit használom a nyelvet, amennyi a számítógéphez kell.
2017. szept. 2. 15:37
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem semennyire. Pár perccel később is kitöltöttem, az első 3 kérdés azonos volt (amire ugyanazt válaszoltam), utána adott újat és másodjára C1-et kaptam.

8-as voltam.

2017. szept. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!