Hol tudok koreaiul megtanulni?
Olyan személyt keresek aki tudna tanítani engem, utasításokat adni hogy mivel kezdjem. Azért lenne szükségem segítségre mert 14 éves vagyok és nem tudok órákra járni a költségek miatt, ezért reménykedem abban hogy valaki tud segíteni közösségi hálón akár e-mailban.
Megmondaná hogy mit kéne tanulnom, elmagyarázná az írást.
Kérlek segítsetek lehet hogy éretlennek tartotok de nagyon elhatároztam magam h megtanulom a nyelvet, töbször is próbálkoztam egyedül de sajnos az nem ment.
Kérlek vegyetek komolyan, és segítsetek! :)
Kedves kérdező, megkaptam privátod, mindjárt válaszolok is rá. A lényegét itt publikusan is jelzem:
MAGYARUL van,
nem angolul!! ;-)
Tehát azért hatékony segítség, amit mutattam, mert MAGYARUL van, ami koreai tanulásban nem túl gyakori. Persze össze lehet ollózni netről magyar anyagokat, de... van jobb is... na 10 perc és megy a privi! :)
És nem hála miatt írtam, hogy vissza se jeleztél, hanem a hatékony kommunikáció által a félreértések elkerülhetőek lettek volna! :)
Látod, ha mihamarább visszajeleztél volna nekem priviben, előbb megtudtad volna, hogy az magyarul van, csak félreértettél valamit... :)
Ehelyett újra kiírtad a kérdést publikusan... ami nem baj, csak így a nyerő tippem majdnem elveszett számodra...
Na 10 perc és küldöm a részleteket. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!