Milyen nyelveken beszélsz? Vagy tanulsz?
Figyelt kérdés
Kort is légyszíves.2010. máj. 16. 12:39
31/40 anonim válasza:
Angol felső, német közép, spanyol közép. Spanyolul és franciául tanulok, a távoli jövőben az oroszt és a portugált tervezem még. (29)
32/40 anonim válasza:
Beszélek magyarul, angolból jövőre szeretnék érettségizni, tanulok németül is, és szeretnék majd még megtanulni egy nyelvet, de nem tudom még, hogy melyiket :)
16/F
33/40 anonim válasza:
Német felsőfok
Oroszul, latin közép
angolul sosem tanultam órákon vagy ilyesmi, de annyi helyen hallani meg olvasni hogy a nyáron majd ráállok és szeptemberben középfok
Finnül és izlandiul (esetleg feröeriül) szeretnék megtanulni.
p.s.: 17:12-es válaszoló! Légy szi' írj nekem egy privát üzit, mert lenne egy pár kérdésem az izlnadival kapcsolatban, és nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni :) kösziii
34/40 anonim válasza:
jah bocsi a kor és nem lemaradt
18/F
35/40 anonim válasza:
Angolul !szinte anyanyelvi szinten beszélek és most japánul tanulok.
36/40 anonim válasza:
milyen népszerű a japán... :) miért kezdtetek el tanulni ezen a nyelven ? :)
37/40 anonim válasza:
Hát csak azért, mert ugyebár az angol már megy, így gondoltam megtanulom azt is amit szeretek, nemcsak azt amit kénytelen vagyok az életbenmaradáshoz.
39/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2010. máj. 21. 20:20
40/40 anonim válasza:
Én Angolul beszélek elég jó szinten folyékonyan és idén kezdtem el németet tanulni
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!