Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi magyarul ez az angol szöveg?

Mi magyarul ez az angol szöveg?

Figyelt kérdés

Kérem, valaki fordítsa le nekem, fontos lenne. A szöveg a linken van képként:

[link]

2017. máj. 6. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Gepeld ide ki, mert csak hangyabetuket latok a mobilon.
2017. máj. 7. 01:27
 2/7 A kérdező kommentje:

"Bill Date" is the date on which we bill you. "Term end date" is the date that your service is paid through. For plans with a term of 12 months or longer, you will be billed 15 days prior to your renewal date aka term expiration date. For plans with a term of less than 12 months, you will be billed 5 days prior to your renewal date aka term expiration date. You should refer to the Bill Date to know exactly when we bill you for a renewal.

(egy weblap megújításának számlázásával kapcsolatos valami..)

2017. máj. 7. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:

"Bill Date" is the date on which we bill you. "Term end date" is the date that your service is paid through. For plans with a term of 12 months or longer, you will be billed 15 days prior to your renewal date aka term expiration date. For plans with a term of less than 12 months, you will be billed 5 days prior to your renewal date aka term expiration date. You should refer to the Bill Date to know exactly when we bill you for a renewal.

Kb ilyesmi értelme van szerintem, helyenként kissé átalakítottam:)

"Számlázás dátuma" az a számlázás dátuma. "Időszak vége" az a dátum,amíg a szolgáltatás fizetve van. 12 hó vagy hosszabb válaszott időszaknál 15 nappal a megújítás dátuma azaz az időszak lejárati időpontja előtt történik a számla kiállítása. 12 hónál rövidebb konstukció esetén 5 nappal a megjúítás azaz a lejárati időszak előtt lesz kiállítva a számla. A számla dátumot kell megvizsgálnod, hogy megtudd mikor fogjuk számlázni a szolgáltatás megújítást.

2017. máj. 7. 08:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És még annyit, hogy ezt mit jelent?

"No charge will be processed for the pending bill."

2017. máj. 7. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a bajom vele,hogy nem értem a logikáját.

Mert hogy nem lesz díj terhelve a (pending) számlákra.

Na a pending gyakran függő,de lehet folyamatban lévő is, szeritnem az utóbbi,bár akkor se értem pontosan:)

Talán azt jelenti,hogy előre számlázzák az időszakot,de a ráhagyás miatt csak 5(vagy 15) nap múlva terhelnek be.

2017. máj. 7. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha leírom a szituációt, talán megérted. :D

Szóval egy tárhelyet vettem 1 éve, ami lejár most és automatikusan megújul (12 hónapra), csak ezt nem tudtam eddig, hogy automata. Nem akarom, hogy megújuljon, nem akarok fizetni. Most kaptam emailt a napokban, hogy megújul 18-án és már elküldték a számlát 3-án. Tegnap nagy nehezen kikapcsoltam az automatikus megújulást, tehát elvileg már nem újulhat meg. Viszont a számlát ugye megkaptam, az a "bill date" 3-án. A dátum alatt meg írja ezt a "No charge will be processed for the pending bill." mert hogy nem újul meg automatikusan. Csak most akkor számlázzák vagy nem? kell fizetnem vagy nem?

2017. máj. 7. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
No charge will be processed on pending bill - nem kell fizetned.
2017. máj. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!