Mi magyarul ez az angol szöveg?
"Bill Date" is the date on which we bill you. "Term end date" is the date that your service is paid through. For plans with a term of 12 months or longer, you will be billed 15 days prior to your renewal date aka term expiration date. For plans with a term of less than 12 months, you will be billed 5 days prior to your renewal date aka term expiration date. You should refer to the Bill Date to know exactly when we bill you for a renewal.
(egy weblap megújításának számlázásával kapcsolatos valami..)
"Bill Date" is the date on which we bill you. "Term end date" is the date that your service is paid through. For plans with a term of 12 months or longer, you will be billed 15 days prior to your renewal date aka term expiration date. For plans with a term of less than 12 months, you will be billed 5 days prior to your renewal date aka term expiration date. You should refer to the Bill Date to know exactly when we bill you for a renewal.
Kb ilyesmi értelme van szerintem, helyenként kissé átalakítottam:)
"Számlázás dátuma" az a számlázás dátuma. "Időszak vége" az a dátum,amíg a szolgáltatás fizetve van. 12 hó vagy hosszabb válaszott időszaknál 15 nappal a megújítás dátuma azaz az időszak lejárati időpontja előtt történik a számla kiállítása. 12 hónál rövidebb konstukció esetén 5 nappal a megjúítás azaz a lejárati időszak előtt lesz kiállítva a számla. A számla dátumot kell megvizsgálnod, hogy megtudd mikor fogjuk számlázni a szolgáltatás megújítást.
Nagyon köszönöm!
És még annyit, hogy ezt mit jelent?
"No charge will be processed for the pending bill."
Az a bajom vele,hogy nem értem a logikáját.
Mert hogy nem lesz díj terhelve a (pending) számlákra.
Na a pending gyakran függő,de lehet folyamatban lévő is, szeritnem az utóbbi,bár akkor se értem pontosan:)
Talán azt jelenti,hogy előre számlázzák az időszakot,de a ráhagyás miatt csak 5(vagy 15) nap múlva terhelnek be.
Ha leírom a szituációt, talán megérted. :D
Szóval egy tárhelyet vettem 1 éve, ami lejár most és automatikusan megújul (12 hónapra), csak ezt nem tudtam eddig, hogy automata. Nem akarom, hogy megújuljon, nem akarok fizetni. Most kaptam emailt a napokban, hogy megújul 18-án és már elküldték a számlát 3-án. Tegnap nagy nehezen kikapcsoltam az automatikus megújulást, tehát elvileg már nem újulhat meg. Viszont a számlát ugye megkaptam, az a "bill date" 3-án. A dátum alatt meg írja ezt a "No charge will be processed for the pending bill." mert hogy nem újul meg automatikusan. Csak most akkor számlázzák vagy nem? kell fizetnem vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!