Valaki, akinek lesz egy kis ideje, lefordítaná angolra ezt nekem? Köszönöm előre is, ha igen.
Figyelt kérdés
"Egy komoly kapcsolatom volt összesen. De ez már régebben volt és én szakítottam a fiúval. Persze azóta közeledett sok férfi, hozzám, de nem mentem bele. Nem vagyok válogatós, csak érzi az ember, hogy mire/kire van szüksége igazából. Sok férfi nem rendes, csak szórakozásra vágyik, ezek a dolgok viszont messze állnak tőlem. Neked volt barátnőd?"2017. ápr. 1. 10:02
1/3 A kérdező kommentje:
"Persze azóta sok férfi közeledett hozzám..."
Bocsi :/
2017. ápr. 1. 10:03
2/3 anonim válasza:
Altogether, I had one serious relationship but it was a while back and I broke up with the guy. Of course, since then, I've had a lot of guy trying but I wouldn't take them on. I am not fussy but a person just knows whom they really want. A lot of men are not genuine, they're only after a good time but these are far from me. Have you had a girlfriend?
3/3 A kérdező kommentje:
Hűha, nagyon szépen köszönöm! ;))
2017. ápr. 1. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!