Orosztanulási lehetőség egyedül?
Szeretnék teljesen nulláról elkezdenk oroszt tanulni, de jelenleg nincs lehetőségem tanárhoz járni.
Van tippetek, hogy kezdhetném el egyedül?
Tudsz valamilyen idegen nyelvet (angol vagy német)?
Mert ha igen, akkor tudok adni linkeket.
Hú nagyon nagyon nehéz. Én is magamtól tanultam, illetve az orosz kolleganőm segített egy picit, de nulláig jutottam. Már a betűknél ellehet akadni pl. a kemény és lágyító jelekkel.
Ajánlom, hogy kérj segítséget, mondjuk kéthetente 1 órát, mert különben csak az időt pazarolod, könnyen előfordulhat, hogy hibásan tanulod meg, vagy belezavarodsz.
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek, megnézem a linkeket :)
Igen, tudom, hogy egyedül nyelvet tanulni nem igazán lehet, de szeretném elkezdeni, aztán persze ha később lesz lehetőségem, elmenni tanárhoz is, de addig is szeretnék peóbálkozni vele
A duolingo-t nagyon tudom ajánlani, mert ott sokszor kell hallás után is leírni szavakat/szövegeket, és anyanyelvi felolvasó van.
Meg egyébként is az oldal nagyon átgondoltan van felépítve, ha végigcsinálod, akkor egy A2-es nyelvvizsgát símán le tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!