Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szórakozási lehetőség Budapest...

Szórakozási lehetőség Budapesten egyedül?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok az a kifejezetten társasági alkat. Nagyon rossz tulajdonságom hogy kellemetlenül érzem magam idegen emberek társaságában (pl. elfog a szorongás) a másik hogy egyáltalán nincs önbizalmam. Ezek miatt hétvégenként gyakran töltöm az időt egyedül otthon. Viszont otthon utálok lenni, ugyanakkor egyedül nincs menni kedvem sehová.

Arra gondoltam hogy ha olyan helyekre járnék, ahová nem gáz elmennie a "magamfajtának" és talán lehetőségem volna ismerkedni, az egy kissé megváltoztatna.

25/F

2016. máj. 10. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Két dolgot javaslok első lépésként:

- keress fel egy pszichológust, és próbáljatok dolgozni az önbizalomhiányodon, a szociális szorongásodon!

- találj magadnak valamilyen hobbit, amit otthonról kimozdulva tudsz csinálni, nem baj, ha egyedül! Ez azért jó, mert így nem otthon unatkozol, hanem csinálsz valami hasznosat, kellemesen töltöd el az idődet, ami után könnyebb lesz majd olyan tevékenységek felé lépni, amiben mások is vannak.

2016. máj. 10. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 27 éves srác vagyok 16. kerületből. Sajnos nekem sincs baráti köröm, és viszonylag nehezen tudok barátokat találni, mert 160 centis vagyok, és beszédhibás, és ezért ha haverkodni próbálok másokkal, általában homokosnak hisznek, és kapásból lepattintanak, vagy rosszabb esetben be is szólnak, pedig nem vagyok az egyáltalán.

Szeretnék egy szűkebb férfi haveri kört kialakítani, teljesen természetes módon, ahogy más srácoknak is van.

Szeretnék túrázni, focizni, kempingezni, összejárni időnként, dumálni, vagy sakkozni, társasozni, ilyesmik.

Szociális területen dolgoztam, mostanában éppen váltok, vallástörténésznek szeretnék tanulni.

Csillagászat, természettudományok, történelem, vallástudományok az érdeklődési köröm, meg persze filmek/könyvek, de kinek nem.

Sportban foci, kondi, tenisz, lövészet, amatőr birkózás, amit szívesen kipróbálnék, ha nem kéne mindig mindent egyedül csinálni.

Diszkók/bulik nem az én műfajom, de világot látni, szép helyeket megismerni szeretek a városban.

Szóval ha gondolod, (és te sem vagy meleg) írj.

üdv,

Tamás

2016. máj. 10. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy sportolni
2018. szept. 13. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!