Valaki lefordítaná oroszról magyarra ezt a kis szöveget? (rádió értékelés)
Туго вынимается крышка батарейного отсека. Сам отсек - в раза большей высоты, чем батарейка. На крышке отсека - ребра, что бы акк не болтался. Кнопки приятные, чуть туговаты. Чувствительность радиотракта в норме для такого размера, громкость и качество 0 ожидал худшего. Работает радио и заряжает акк одновременно. Нет автоматического выхода из режима "автоскан". В опчем вполне себе товар за эти деньги. Покупал для летней не частой рыбалки.
A Google fordítóval pont a lényeget nem tudom belőle kiszedni, hogy a hangerőt és a minőséget kritizálja, vagy pont azt írja, hogy rosszabbat várt?
Ja, most látom, tényleg furcsán másolta be
Erről lenne szó:
Itt az értékelés, ha esetleg a translate to english be lenne pipálva, vegyétek ki.
Hogy ne lenne jó? Ez nem csak rádió, hanem egy roppant praktikus készülék, lehet memóriakártyát, pendrive-ot is beletenni, lejátssza róluk az mp3-at, nem csak jack kimenet van rajta, hanem bemenet is, tehát külső, hordozható hangszóróként is használható, ezen kívül elterjedt, könnyen beszerezhető nokia, bl-5c lítium akku van benne, usb-ről tölthető.
Tehát megfelel a mai kor követelményeinek, mindent tud, ami nekem kell.
Talán csak a bluetooth hiányzik.
A retro design pedig nekem bejön, nagymamámnál láttam ilyen készülékeket (persze az elemes volt, AM/FM-et tudott csak).
Vagy szerinted milyet kellene vennem?
Amilyen neked megfelel.
Végül is nekem meg mindig is az írógép tetszett, meg a pörgetősen tárcsázós telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!