Ha az ECL nyelvvizsga hallásértési részén elérek 8 pontot a 20-ból, akkor az 25-re átszámítva 40%-ot jelent?
Figyelt kérdés
Matematikailag igen, ha egy pontot 1,25-nek számolunk. De vajon ezt így értékelik? Őszintén szólva fogalmam sincs milyen lesz, de ha ennyi elég, akkor az egy kicsit megnyugtatna az elkövetkezendő egy várakozási hónapban.2016. jún. 11. 17:17
1/8 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy mit mire akarsz átszámítani, de ami matematikailag tény:
- a 8 a 20-nak 40%-a
- a 8 a 25-nek csak 32%-a
- 25-nek a 40%-a az kereken 10
2/8 A kérdező kommentje:
20 db választ kell adni 25 pontért. Így 25:20=1,25. Tehát ha egy válasz 1,25 pontot ér, akkor 8 10-et.
Csak a válasz szó helyett is pontot írtam, ezért volt egy kicsit furcsa.
2016. jún. 11. 17:49
3/8 anonim válasza:
Ha ez az arányosság fennáll, akkor 8 válasz és 10 pont a 40%.
De biztos, hogy fennáll ez az arányosság? Lehet, hogy van 15 kérdés, amire 1 pont jár, és 5 kérdés, amire 2 pont jár, és így jön ki a 25.
Csak kérdezem, mert nem sok értelme van az 1,25-ös szorzónak. Ha egyforma nehezek a kérdések, akkor miért nem 1 kérdés 1 pont?
4/8 A kérdező kommentje:
Nos, én is ezt szeretném tudni.:/ 2 feladattípus van, egy feleletválasztós és egy kérdés-válasz jellegű.
2016. jún. 11. 18:07
5/8 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy a két feladat 10-10 pontos. De nem hiszem, hogy lenne olyan, ami sokkal nehezebb, mint a többi, legalábbis nem feltűnően. Mert egyébként az elég szubjektív, kinek melyik...
2016. jún. 11. 18:09
6/8 A kérdező kommentje:
Elnézését, nem pont, hanem 10-10 válasz
2016. jún. 11. 18:10
7/8 anonim válasza:
ezek szerint neked is jól ment a hallgatásból a második feladat? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy olyan rossz lett, igazából hasonlónak érzem az elsővel. Csak attól félek, hogy levonnak pontot, mert nem találják meg a kihúzogatások miatt az egyik válaszomat, illetve az egyiknél odaírtam még egy szót, amit nem kellett volna, de egyébként jó lenne.:/
2016. jún. 19. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!