Ez a 3 mondat angolul kérem valaki legyen szíves lefordítani?
Igazán fontos lenne nekem ha helyesen lefordítaná valaki, nagyon köszönöm.:
Egy srác, La france rasszista üzeneteket küld a barátaimnak és posztol. Én fehér europai vagyok( fél német), de sosem értettem miért kell valakit elítélni a bőrszíne miatt. Az ilyen senkik miatt van annyi önbizalomhiányos, öngyilkos fiatal. Állj le és hagyd abba az ítélkezést, szánalmas. Mindenki egyforma, te se vagy jobb
A guy, named La france posts and sends racist messages to my friends. I am a caucasian european (half german), but i never understood why should someone be looked down on because of their skin color. There are so many self-dobter and suicider young people because of these nobodies.
Az utolsó két mondat miért nem kell?
A guy, named La France, posts and sends racist messages to my friends. I am a caucasian (half German), but I never understood why should people/ someone be judged by their colour of skin or race. Because of these racist and bigoted minded nobodies, there are so many young people out there with low self-esteem and suicidal thoughts.
Stop, and cease making judgements. Everyone is equal, even you aren't any better.
Caucasian, ide nem kell odairni, hogy feher vaagy, mert mar maga azt jelenti - europai feher ember
Viszont ha mar odairtad, hogy fel nemet vagy, akkor az sem artana, hogy mi a masik feled, csak azert, hogy ertelmesebb legyen a szoveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!