Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene valaki ezt a levelet...

Segítene valaki ezt a levelet németre átfordítani?

Figyelt kérdés

Szóval a levél:

Jó napot Frau XY,

Bocsánat, hogy eddig még nem jelentkeztem!

A tegnapi nap folyamán, voltam jelentkezni az iskolában a B1-es kurzus miatt. Az iskolából kaptam egy papírt, amit a levélben mellékelek is. Be kell vinnem magának ezt személyesen?

Kb így fordítanám:

Guten Tag Frau XY,

Entschuldigung, dass ich Ihnen noch nicht geschrieben habe. Gestern war ich in der Schule, wegen des B1 Kurses und habe ich mich angelmeldet. Aus(?) der Schule habe ich ein Dokument bekommen, das ich in dieser E-mail auch geschickt habe (nem tudom, hogy mondják, hogy mellékeltem), soll ich diese Dokument personlich (magának??) bringen? (ez nem hiszem, hogy jó...)

Ha valaki jobban és egy kicsit nem tudom udvariasabban megtudja fogalmazni nagyon megköszönném...Biztos, hogy van is benne hiba, amit én fordítani próbáltam...

A segítségeket előre is köszönöm...

Kellemes napot mindenkinek!! :)

2017. jan. 31. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Entschuldigen Sie, dass ich Ihnen noch nicht geschrieben habe. Gestern war ich in der Schule wegen des Kurses mit Stufe B1 und habe ich mich angelmeldet. Von der Schule habe ich einen Blatt bekommen, den ich zu dieser E-mail beigeliegen habe. Soll ich diesen Blatt (dieses Anmeldeformular) Ihnen persönlich übergeben?
2017. febr. 1. 06:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Amit #1) írt, az tökéletesen megfelel a célnak: ugyan vannak benne nyelvtani hibák, de nem túl sok, a fogalmazás stílusa pedig kb. egy B1 kurzusra beiratkozó szintjén van.
2017. febr. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!