Valaki tud törökül?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lesznek akik majd jelentkeznek, de azért próba szerencse :)
Nagy rajongója vagyok a török nyelvnek, a török zenéket, sorozatokat nagyon szeretem. Szivesen megtanulnám a nyelvet és az interneten nagyon nehéz... ha valaki csak egy pár szót tud, nekem az is elég lenne, vagy ha alapszinten, haladó, mindegy.
Előre is köszönöm! :)
2017. jan. 12. 22:10
1/4 Fritzkó Mákiel válasza:
csak annyit tudok h domuz meg h biz böjle mi gördük babamüzdan xD
2/4 anonim válasza:
En anno magamtol, netrol, sorozatokbol tanultam meg B1-B2 koze (most fogok nyelvvizsgazni), szoval nem lehetetlen. A Torok nyelvtan kulfoldieknek letoltheto, ott a duolingo, az jo alap, meg ott a rengeteg sorozat a hallasertesre:) de ha van kerdesed nyugodtan irj:)
3/4 brhm válasza:
Török vagyok, szoval ha kell vmi segitseg csak nyugodtan irjal ...
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Én egy rövidke, jól kivehető szövegű dalt (Istanbulda Sonbahar) szerettem volna elkezdeni fordítani, nyelvtanulási célzattal (szavakat is tanulok külön). Anno a spanyolt is így kezdtem el és már profi vagyok. Kellenek a teljes szövegek. De egyszerűen azt veszem észre, hogy nyelvtani ismeretek nélkül erről a nyelvről lehetetlen szimplán szótárral szöveget fordítani. :( Vagy csak én öregszem. :( Akinek van kedve velem dalokat fordítgatni néha, az írjon rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!