Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez így helyes? : I wish there...

Ez így helyes? : I wish there was a button in my dreams where it'd say "make it happen".

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 22:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Csináltam: a which-re 115 000 000 jött ki, a that-ra 111 000 000. Tehát 4 millió plusz a which-re. Tehát ez is megerősített az állításomban. De hangsúlyozom, mindkettő helyes, csak a which egy picivel jobb.
2010. máj. 5. 10:54
 12/25 anonim ***** válasza:

Ja, és a linkek, ha nem hinnél nekem:

[link]

[link]

2010. máj. 5. 10:55
 13/25 anonim ***** válasza:
mondtam, hogy nem erre alapoztam, de kár, hogy nem raktad idézőjelbe, mert így mindenféle egyéb dolgot is kihozott, ami nem ez a pontos kifejezés. ha úgy gondolod, hogy mindkettő helyes, nekem mindegy, de tényleg van különbség a that és which között, kb. mint magyarban a mely és az amely, de ha ezek között se teszel különbséget, akkor mindegy.
2010. máj. 5. 11:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Hehe:D Most, hogy bebizonyítottam, hogy nincs igazad, még magyarázd meg:D Nyugi, mindenki tévedhet, és megkérdeztem tesómat is, aki angoltanár, és ugyanaz a véleménye, mint nekem:) Nem baj, tudod mit? Igazad van! Legyen meg az örömöd:)
2010. máj. 5. 11:07
 15/25 anonim ***** válasza:
hát ezen jót nevettem. ok, mindegy tényleg nem érdekel, csak ugyan mivel "bizonyítottad be"? rakd nyugodtan idézőjelbe, hogy ne minden egyéb jelenjen be, aztán ygere a bizonyítékkal. vicces vagy. a kevésbé vicces, hogy a tesód angoltanár és ugyanez a véleménye. én nem akartam ilyen szinten agresszívkodni, mint te, ezért az előző hozzászólásomba nem írtam bele, hogy azért remélem nem vagy angoltanár, mert ezt nem kéne terjeszteni, dehát sajnos. ez van.
2010. máj. 5. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Jól van, igazad van:) Azért nem gáz, hogy beírod, hogy nézzem meg a google-ba, ami szintén az én véleményem támasztja alá, aztán így hirtelen már mégsem olyan hiteles forrás...pff:D. Megnéztem idézőjelben , így is a which nyer, igaz kisebb különbséggel. De részemről befejezve az értelmetlen 'parasztfájt, mivel mindkettő helyes, de legyen igazad!
2010. máj. 5. 11:20
 17/25 anonim ***** válasza:

parasztfájt. lol.- hát, biztos, ha annak tartod magad. ajánlom a tesód figyelmébe, nem gondolom, hogy te ezen a szinten vagy, de hátha:

[link]

ja viccces, hogy beírtam, mi, bőven a that jön ki többre. na mindegy, gondolom már nem válaszolsz, a tanítványok érdekében a tesód meg nézze meg a linket, te pedig használd továbbra is mindig és minden helyzetben a which-et, csak nyelvvizsgán ne lepődj meg.

2010. máj. 5. 11:24
 18/25 anonim ***** válasza:

csak a rend kedvéért, ha már te is linkeltél ilyet:

[link]

[link]

2010. máj. 5. 11:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsgán már nem fogok meglepődni, mert a felsőfokúm is megvan:) De biztos a that-et és a which-et rontottam el:D
2010. máj. 5. 11:31
 20/25 anonim ***** válasza:

ja, és a link: [link]

[link]

Szignifikáns a különbség, nemde?:)

2010. máj. 5. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!