Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy kell kiejteni a Laboux...

Hogy kell kiejteni a Laboux nevet?

Figyelt kérdés

2017. jan. 2. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Nekem ez Löboá, de én nem értek az idegen nyelvekhez A lö után én leheletnyire megállnék, de nem teljes szóközötti szünetet hagyni, és az á-t a végén kissé elnyújtanám, és susogósan ejteném:)
2017. jan. 2. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

'Labu'

A 'la' sose' lesz lo:, az oux-bol meg sose lesz o:a'.

2017. jan. 2. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Lábu.

Ha úgy kellene kiejteni, ahogy az első írja, Lebois vagy Le Bois-ként lenne írva.

2017. jan. 2. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Most komolyan kíváncsi vagyok, minek írtál, ha nem tudod a kiejtés legalapabb szabályait sem. Nem kötözködök, tényleg érdekel, légyszi írd meg.
2017. jan. 3. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez adta magát:) És jól esett odaírni, és segítő szándék is volt benne, és gondoltam, hogy majd úgyis kijavítanak, ha nem jó, de leírtam, hogy nekem hogy kézenfenkvő, most jelen állás szerint, ahogy vagyok, hogy ejteném. Úgy ránézésre ilyennek tűnt, amúgy ebben a nyelvben, azt hiszem, francia, nem vagyok otthon. De nem lett belőle baj. Ez egy olyan kérdés volt, amiből nem tudott baj lenni. :)
2017. jan. 3. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2017. jan. 7. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!