Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van hiba az alábbi szövegben?

Van hiba az alábbi szövegben?

Figyelt kérdés

Következő szöveget kellene átnézni. Igazából biztos vagyok benne, hogy sok a hiba ezért is írom ide ki. Követelmény az hogy legyen benne 3 igekötő , 2 feltételes , 2 szenvedő.

If anything will be okay then in 10 years time I will be spending my Christmas in Budapest because I really like the big cities. I will have an amazing husband who will wake me up early because I must cook for the day. If we will have children the Christmas tree will be decorated with a lot of decoration and colorfully lights by them. The table will be set by my husbandWhile i will be cooking we will be listening to several traditional songs because it makes the mood so cozy. By the time my parents arrive we will have finished with everything. We will be hanging out the whole night. We will speak to each oter a lot.

2016. dec. 18. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
1 szenvedő biztos volt... Én, amíg végigolvastam.
2016. dec. 18. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Tudom, hogy iskolaban komolyabbak a kovetelmenyek, de a szoveg a nyelvtani hibak ellenere jo, igaz ez a "will be cooking, meg listening egy kicsit irritalo, de feltetelezem, ez lehet a szenvedo. Mondjuk azt tudd, hogy ha angolul akarsz beszelni, akkor erre csak addig figyeljel, amig az iskolaban tanitjak, aztan utana akar el is felejtheted.
2016. dec. 18. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:

én ezt a kettőt szántam szenvedőnek:

- Christmas tree will be decorated with a lot of decoration and colorfully lights by them.

-The table will be set by my husband

vagy az egyik nem az,hogy csak 1t láttál? Illetve másik válaszoló megmondanád melyik mondat hibás? Mert fontos lenne kijavítanom.

2016. dec. 18. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
If everything goes according to plan, in ten years time I will be celebrating Christmas in Budapest because I love big cities. I will have a wonderful husband and maybe a couple of children too. (Ne azert legyen a ferjed "amazing", mert felkelt hajnalba, hogy fozzel!) I will get up early in the morning to cook all the traditional food we love to eat. If we will have children, the Christmas tree will be decorated with lots of glowing decorations and colourful lights. The table will be set by my husband, while I do the food preparation. While I'm cooking, we will be listening to popular Christmas carols because it sets the cozy mood. By the time my parents arrive, we we will be done with everything. We will stay up most of the night, chatting, singing, reminiscing.
2016. dec. 18. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
*in ten years' time
2016. dec. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!