Januárig el tudok jutni egyedül a társalgási szintig?
Egyedül kell tanulnom, néha tudna segíteni a tesóm, de egyetemre jár és koleszos. Nekem meg sürgősen kell az angol.
Tippek vagy bármi?
Akármilyen ötlet jól jöhet!
:)
15/l
Szerintem a társalgási szint a legmagasabb szint, ahogy egy idegen nyelvet beszélni lehet.
Ha jól sejtem, nagyjából egy középfokú nyelvvizsga szintjét szeretnéd elérni. Most milyen szinten vagy? Mennyi időt, pénzt és energiát tudsz és akarsz fordítani a nyelvtanulásra?
Általánosban tanultam csak, 1. osztály. szóval nem maradt meg semmi, mindig játszottunk csak.
Pénz lenne, akaraterő, kitartás és idő rengeteg van. A szüleim nem akarják, hogy most tanárhoz járjak, mert maaaajd nyáron. Most azt akarják, hogy legyen meg a vizsga németből, és majd utána csak. Én most szeretném kezdeni, és minel hamarabb minél többet.
Nem, a társalgási szint az alap és közép között van. Amire első gondol, C1 fölött, azt tárgyalási szintnek nevezzük.
El lehet jutni addig, simán, használd pl. az 1000 kérdés 1000 válasz könyvet, az egész anyaga megvan a könyvhöz hanganyagban is, buszon, iskolába menet is nyugodtan lehet hallgatni.
Elhiszem és bízok is benne.:)
Remélem a kiejtésem nem lesz szörnyű...
Nem, azért mondtam a hanganyagot külön, anyanyelvi lektorokkal lett felvéve. Ismételgesd.
Én is csináltam már papírt ennyi idő alatt. Mondjuk én nyelvekből mindig is jó voltam, megélni is sikerült eddig belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!