Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Seítenétek ezt németre fordítani?

Seítenétek ezt németre fordítani?

Figyelt kérdés

Arról olvastam hogy hogyan kell ajándékot választani? A szöveg szerint több nézőpontot is figyelembe kell venni hogy milyen kapcsolatban állunk az illetővel, mi okozna neki örömet és mi lenne a legmegfelelőbb. Gyakran a saját készítésű ajándék a legjobb. Vicces ajándékok is jók lehetnek de azokkal óvatosan kell bánni.

Számomra is mindig nehéz egy jó ajándékot kiválasztani.

2016. aug. 17. 14:24
 1/2 anonim válasza:
Ich las darüber, wie ein Geschenk zu wählen? Der Text unter verschiedenen Blickwinkeln , die wir auch die Beziehung zu der Person berücksichtigen müssen, was würde ihm Freude verursachen, und was am besten geeignet wäre. Oft sind die besten hausgemachten Geschenke. Lustige Geschenke sind gut, aber mit Vorsicht behandelt werden.
2016. aug. 17. 14:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a google fordító én is be tudom másolni
2016. aug. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!