Jó angolosok valaki lefordítaná nekem? Többi lenn.19/L
Pegazus légitársasággal utazok, de sajnos változtatnom kell az időpontom. Az angolom nem valami jó, így nem nagyon értem mi történik a +20 kg poggyásszal ha megváltoztatom a dátumot. Lefordítaná nekem valaki, mik a feltételek? Itt van a link, a 7. pont az.
Nagyon köszönöm!
Bocsi! Ha tudom hogy nem jó, természetesen előbb javítom, nem is vártam el senkitől, azt hittem rögtön oda irányít...
Itt a szöveg:
7. As well as the change fees charged below, any difference between the new fare and the original one must also be paid. Refunds are not possible if the new fare is cheaper than the original one. The service charge is non-refundable on cancellations. When tickets are reissued, Advantage and Extra Packages are converted into an Eco Packet and transferred to the new flight. Any price difference is refunded. Current Extra Package cancellation and reissue rules are valid for passengers who have an Extra Package.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!