Melyik nyelvet tanuljam meg? A többi lent.
Az alábbi szempontok szerint melyik nyelvet kezdjem el tanulni?
Tehát én vonós hangszerkészítőnek szeretnék megtanulni és később Olaszba szeretnék kimenni főiskola után dolgozni/tanulni ugyanis onnan származik elsősorban a hangszer készítés és úgy gondolom hogy ott igazán sok tapasztalatot szereznék.Ehhez én olaszul meg is szeretnék tanulni, De ! Én még itthon szeretnék kellő mennyiségű pénzt összeszedni lakásra, vagy akár még a főiskola költségére. Most kellően elhatároztam magamat hogy egy új nyelvet megtanuljak ami még itthon a hasznomra legyen akár tolmácsolásként vagy egyéb munkához való előnyhöz.És ezen gondolkozom hogy melyik nyelv legyen ez? Angol és német kilőve. Angol azért mert azt tanulom, a németet pedig nem szeretném. Szóval tudnátok írni olyan nyelveket amelyeket érdemes megtanulni és itthon is jól fizető állást tudnék vele szerezni? Persze csak addig amíg sikerül a kellő összeget előteremtenem. válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!