Valaki angolos segítene ebben a fogalmazásban? SÜRGŐS!
Kezdő angolos vagyok, viszont aki helyesen megírná nekem ezt a fogalmazást, annak végtelenül hálás lennék. Előre is köszönöm :) Fontos lenne, és én az angol nyelvtant gyakran keverem -elrontom..
Dear Sir/Madam
Érdekelne az a nyári munka, amit hirdettek, hogy az óvodában lehetne gerekekre vigyázni . 19 éves vagyok, és még tanulok a ..... Gimnáziumban. Olaszul, Angolul, és persze Magyarul beszélek. Szabadidőmben futok, és szabadtéri programokon segítek.. XY-án élek, alig pár kilométerre ...-től, ezért az utazást is nagyon könnyen megtudnám oldani. Azért találom alkalmasnak magam erre a munkára, mert nagyon szeretem a gyerekeket, és nagyon jól szót tudok velük érteni, ill.jó a kommunikációs képességem, nyugodt, nyitott, és türelmes vagyok.A pénzt pedig amit kerestem a tanulásra és a tankönyveimre fordítanám a továbbiakban.
Please reply as soon as possible . contact me - my direct telephone number is…
Yours faithfully, XY
Előre is nagyon köszönöm, tényleg nagyon fontos lenne.
Te nem beszélsz angolul és nem jó a kommunikációs készséged. Magyarul is ügyetlenül fogalmazol.
Ha beleírod, hogy mire fogod költeni a pénzt, akkor én a munkaadó helyében abban se lennék biztos, hogy el tudsz-e önállóan jutni a munkahelyedre vagy anyukád fog hozni-vinni.
NEM EGY IGAZI ÖNÉLETRAJZ/ÁLLÁSINTERJÚ.
SEHOVA NEM KÜLDÖM BE.
NYILVÁN NEM ÍGY ÍRNÁM BE, HA HIVATALOS LENNE.
Iskolába kell, de az egymillió feladat mellet, sajnos nincs időm ezzel ügyetlenkedni.
ráadásul azt elég pofátlanul téveXD
na mind1, ő kap majd rossz jegyet a lustasága miatt.
Rosszakarókat nem kértem, pusztán azt, hogy valaki segítsen :) Kritikát úgyszintén nem. Aki nem akar-az nem segít, ennyi. Ha ti így nyugodtabbak vagytok, hát jó. És igen, elég bunkó és összecsapott módon lett megfogalmzva, teljesen egyetértek. De elhihetitek megvan rá az okom. A lustaság nem szül eredményt- így van, aláírom. Nem lustaságról van itt szó, hanem nem megy az angol. De megy helyette a töri-fizika-matek.
Mellesleg, kinek nem inge ne vegye magára ez esetben a kérdést. Ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni, továbbmész, ennyi.
Köszönöm, és mégegyszer elnézést a modorálatlan írásmódért,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!