Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ki tud folyékonyan németül?

Ki tud folyékonyan németül?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szükségem lenne egy emberre aki le tudna nekem fordítani egy e-mailt. Nem értem..és valószínüleg valamit fizetnem kéne. SEGÍTSENEK!!!
2010. ápr. 10. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:
olvass vissza! minden kérdésedre választ kapsz..
2010. szept. 27. 18:37
 72/81 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg,én sem tudok mást tenni:-( Ez a cég mindennapos a német tévében a csalásairól!!!!Olvass vissza valóban mindenre választ kapsz és a vannak videók is a youtube-on csak írd be hogy topofsoftware,és ha jól tudsz németül nézz meg egy párat és írd meg mire jutottál!!!!
2010. szept. 28. 22:18
 73/81 anonim ***** válasza:

Úristen, van az a csont, amit lehet ettől tovább rágni????

(amúgy utálom az ezer felkiáltójelet, csak igyekszem asszimilálódni)

Le kell tojni őket és kész.

2010. szept. 29. 18:13
 74/81 anonim válasza:
En is igy jartam.En a movieport nevü oldalrol jutottam oda.Nekem okt.16-an jar le a befizetesi hataridö.Fizetni akartam,de teljesen összezavarodtam,hogy most mit tegyek.En nagyobb gondba vagyok,mert en Nemetorszagban lakom,es nekem is csak az e-mail cimem volt valodi,meg a nevem.Tenyleg kamu ez a ceg?Irnatok Olyan cimeket ahol erröl megtudnek gyözödni!YT-on megszüntetek amit nezni akartam.
2010. okt. 13. 16:08
 75/81 A kérdező kommentje:
UUh, így már más a dolog. Mi azért ússzuk meg a dolgot, mert hamis címet adtunk meg és hiába fenyegetőznek az IP-címűnkkel, semmire sem jutnak, mert a egy szolgáltató sem adhatja aki az adatainkat ez alapján, csak az interpolna. Magától értetődő módon, ez elég esélytelen. Neked viszont van németországí címet, és igazi, a neved is. Utánadmehetnek minden probléma nélkül. Szerintem fodulj ügyvédhez tanács kéréssel!
2010. okt. 13. 18:05
 76/81 anonim válasza:
Megneztem a YT-on a videokat.Ugy tünik,hogy tenyleg kamu a ceg.Csak a neven a valos,meg az e-mail cimem.Az IP-m meg mindig valtozik.Ha megis baj lenne,van vallalati ügyved ismerös es segit.Sokakkal beszeltem es mindenki azt mondta,hogy kamu ez az egesz,hogy nyomoztak a ceg utan meg minden,es,hogy ne fizessek!!En is kutatgattam es nem fizetek,mig rendörök nem jönnek!!!Van meg egy ismerös,csak ö messze lakik es ritkan jön erre(egy programozo srac,cegeknek dolgozik),majd attol is megkerdezem ezt a ceget.
2010. okt. 14. 09:01
 77/81 anonim ***** válasza:

...vagy fordulj ügyvédhez, vagy keress rá a Guglibarátban és találsz nem egy németországi (!) videót, ami ezzel az ÁTVERÉSSEL foglalkozik.

Lehet, hogy németországiként másnak tűnik az eset, de a jog ott is csak jog: Egy szerződés akkor valós, ha a szerződő felek mindegyike tudatában volt annak, mit ír alá, erről őt tájékoztatták és meg is győzödött a szerződés minden vonzatáról.

Ezzel zárják ki pont az ilyen apróbetűs ügyeskedő szerződéseket, titkos záradékokat, stb.

Márpedig ez az oldal nem jelzi világosan, hogy fizetni fogsz, csak asszem az EULA valamelyik legutolsó sorában. Ez pedig nem egyértelmű...

Na, most már egyértelmű??? :)

2010. okt. 14. 09:17
 78/81 anonim válasza:
A kerdezötöl-kerdezem.A YT-on talaltal egy olyan videot,amin allitolag a berhazban van a ceg,ahol nem jar senki.Ez a video megszünt.Nem mentetted le veletlenül a sajat gepedre?hA IGEN;ELKÜLGHETNED:
2010. okt. 14. 14:12
 79/81 anonim válasza:
Rutai a válaszom a következő a Német oldalt olvasva kiderül, hogy az antassia gmbh Mainz cég ellen birosági per van, és azt írja az oldalon az egyik potenciális válaszoló, hogy ne legyünk szégyenlősek és küldjük vissza a levelet, hogy nem jött létre semmilyen szerződés, mert ez nem az. Az internetes céggel nem kötöttél szerződést, mert Aláírtál valamit? Írd be a keresőbe a cég nevét és fordítasd le a Googelal. Ez csak egy magán vélemény, De ha már te többet tudsz, jelezd felém.
2011. jan. 13. 17:45
 80/81 anonim válasza:
Sziasztok! Én is kaptam levelet és arra lennék kíváncsi h akik egyáltalán nem fizettek a határidőn túl azok kaptak-e még emailt tőlük illetve lett- e belőle valami problémájuk vagy nem zargatta tovább őket a cég vagy kamtaozott tovább a számla? FONTOS LENNE (az előző hozzászólóktól akik már régebb óta válaszoltak és ennyi idő elteltével van tapasztalatuk ezzel a üggyel kérem válaszoljanak)
2011. okt. 28. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!