Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ki tud folyékonyan németül?

Ki tud folyékonyan németül?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szükségem lenne egy emberre aki le tudna nekem fordítani egy e-mailt. Nem értem..és valószínüleg valamit fizetnem kéne. SEGÍTSENEK!!!
2010. ápr. 10. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 csypszy válasza:
sajnos van itt a kérdezők között más is nemcsak mi
2010. ápr. 10. 18:38
 22/81 A kérdező kommentje:

Nem ingyenes és ezt írják is. Nézd csak meg meg is mondom hogyan. Menj föl a honlapra és legalul ott vcan hogy Login

katt rá vagy ide kattints:

[link]

és ott mellette oda van írva hogy a regisztrációval köteles vagy fizetni. 2éves a szerződés. előre egy évet kell befizetned. ...ennyit értek én is németül...):

2010. ápr. 10. 18:39
 23/81 A kérdező kommentje:
Az a válaszoló akinek 11.e a határidő az megadná az e-mail címét privátban? És írnék neki, hogy tudja az enyémet is, hogy tudjon írni mi történt 11.e után úgy hogy nem fizette be a pénzt. Hogy kapott e valami újabb emailt.
2010. ápr. 10. 18:41
 24/81 anonim ***** válasza:

Elméletileg lehet azzal érvelni, hogy valaki csak gatewayként használta a gépedet (tehát a te IPdet látták, de nem te voltál). Nehézkes lenne bizonyítani, hogy igen vagy nem (persze ez feltételezi, hogy nem keresnek vagy ha igen akkor meg találnak, és persze nem nézik meg mi van a gépen, vagy ha igen nem találnak semmit ami arra utal, hogy ott voltál, vagy éppen a tied az az email cím).

De mondom, a legtöbb helyen lehet adatokat változtatni (megadhatod az iagzi nevedet és címedet és akkor utalhatsz nekik).

A szerződséi feltételekben (az ami a feliratkozásnál pipálható, ott az első), az 5.-pontban írja, hogy 8EURO/Hónap, nem olvastam végig, de gyakorlatilag aláírtátok.

2010. ápr. 10. 18:43
 25/81 csypszy válasza:
hogy lehet privibe megadni az email címet?
2010. ápr. 10. 18:44
 26/81 anonim ***** válasza:
Kaptatok vmit innen? Softwaret konrétan? Ha nem akkor nem lesz gond, ne fizessetek és kész. Nem lesz reisztráció, nincs szolgáltatás és nem lehet letölteni programokat de nem is fizettetek érte.
2010. ápr. 10. 18:45
 27/81 A kérdező kommentje:
írtam neked én az emailedre..válaszolj hogy tudjam a te emailodat!
2010. ápr. 10. 18:45
 28/81 A kérdező kommentje:
én egy programot töltöttem le..divx kiegészítőt..semmi többet!
2010. ápr. 10. 18:46
 29/81 anonim ***** válasza:
Hát....ez még regisztráció előtt volt (tehát oda mentél letöltötted, majd taáláltál vmit amihez kellett reggelni és azóta semmi)? Ha regisztráció után töltötted akkor az probléma lehet.
2010. ápr. 10. 18:50
 30/81 csypszy válasza:
egy divixes programot
2010. ápr. 10. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!