Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ki tud folyékonyan németül?

Ki tud folyékonyan németül?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szükségem lenne egy emberre aki le tudna nekem fordítani egy e-mailt. Nem értem..és valószínüleg valamit fizetnem kéne. SEGÍTSENEK!!!
2010. ápr. 10. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Regisztráció után. Mivel csak úgy tudtam letölteni, hogy regisztráltam.
2010. ápr. 10. 18:53
 32/81 csypszy válasza:
nekem most mennem kell, de légyszi írjatok, ha tudtok valamit, mert fontos.
2010. ápr. 10. 18:53
 33/81 anonim ***** válasza:
Nos ha regisztráció után ez esetben lehet utánad mennek. Remélhetőleg csak küldenek rendes levelet a megadott címre és névre, madj ha nem találják feladják.
2010. ápr. 10. 18:57
 34/81 A kérdező kommentje:
DE ez a baj! A megadott cím nem létezik! Csak az e-mail cím az igazi!
2010. ápr. 10. 19:02
 35/81 anonim ***** válasza:
47%
Na és? Nem találják az illetőt és felfüggesztik a szolgáltatást. Téged elméletileg nem több mint 30k-ért nem fognak lenyomozni (legalábbis meglepne). Ha mindenféle képpen megtartanád a regisztráció (mert mondjuk szeretnél még letölteni onnan) akkor az oldalukon át mond el nekik, hogy nem tudtam (nem értetted), hogy ez azt jelenti egyszerre 96EURO-t kell majd befizetni, azt meg pláne nem, hogy átutalással. És szeretnéd befizetni de hát te nem a saját adataidat adtad meg. Viszont megadnád és utána utalnál (mondjuk egy ilyen húzásnál elkérhetik a személyid fénymásolatát).
2010. ápr. 10. 19:07
 36/81 A kérdező kommentje:
Dehogy is akarom megtartani!! Nem akarok fizetni egy fillért sem! De tudják az IP címem :S:SSSS
2010. ápr. 10. 19:12
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el 30k-ért nem fognak levadászni. Ha mégis az egyedi eset lenne (még ilyenről ne mhalottam, mondjuk ennél többért már igen, olyan 100k-tól már esélyes). Ha mégis megjelennek nálad (behajtó vagy rendőrség, bár nem hiszem, 99%, hogy ne mlesz semmi) akkor mond azt, hogy "KI? Én?? Hát nem tudom én olyan jól németül, nem szoktam én olyan oldara reggelni amit nem értek", egyrész jól hangzik, másrész logikus. Lehetőleg a cookikat ami töröld, az oldara ne menj többet, (a temp fileokat is töröld mert tuti van benne vmi az oldaról). Esetleg (ez a leggyorsab),telepíts újra (formattal, ami kell a winchiről előtte persze mentsd ki). És én a helyedben lecserélném az emailemet (ha ismerősők tudják az emailedet, mond azt, hogy feltörték és nem tudtál belépni így lett másik, válasz olyat ami nagyon más, más szolgáltató más név stb). És azt a szolgáltatót ne látogasd többet.

Legközelebb nagyon nézd át a leírást, és ha pénz van jelölve vagy ne iratkozz fel vagy csak igazi adatokkal és készülj fel rá, hogy fizetni kell (ha sokszor cssinálod ezta swindlit előbb utóbb utánadd jönnek, de ezért az 1 alkalomért nem hiszem).

2010. ápr. 10. 19:19
 38/81 anonim ***** válasza:
47%

Én is ugyanígy jártam.....

Ez nem játék.

majdnem 1000€-t kellet fizetnem kamatostól.

Vagy megyek az adósok börtönébe.

Levonták a fizetésemből 1 év alatt fizettem vissza.

Na jó csak vicc volt.Nem volt ilyen esetem de azért beszartál ugye?Ui:nem tudnak veled csinálni semmit.

Ne aggódj.

2010. ápr. 10. 20:59
 39/81 A kérdező kommentje:

Bakker, teljesen levert a víz ahogy a válaszodat olvastam, tényleg nagyon beszartam.:D Ez nem volt jó vicc. De azért köszönöm a választ. Már más oldalakon is nézegetem, hogy rengeteg ember járt már így és mindenki be van tojva.

Pl.:

Jól értem ugye, hogy te Magyarországon élő magyar állampolgár vagy? Akkor semmit.

Buta, ostoba fenyegetés, hátha bedőlsz nekik, megijedsz és fizetsz. Az Invitel nem adja ki az IP cimed alapján akárkinek az adataid, Németországi megkeresésre minimum az Interpolnak kellene kérni. Ez meg ugye nem olyan ügy.

Ismét és határozottan javaslom, ne válaszolj.

Ez indapass forumról van.

2010. ápr. 10. 21:06
 40/81 anonim ***** válasza:
Szia! Nem nagy ügy, hogy tudják az IP-det, mivel azt nagyon egszerűen meg lehet változtatni ;) Kikapcsolod a gépet, kihúzod a főkábelt,(bár a legjobb ha az egészet széthúzod) ezek után újra visszadugdosol mindent, és lám: megváltozott az IP :D
2010. ápr. 12. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!