Angoltanárokkal elő szokott fordulni, hogy az órán feladatmegoldás közben megnézik a megoldást, mert maguk sem biztosak a megoldásban? Illetve milyen gyakran fog ki rajtuk feladat?
Figyelt kérdés
Mennyire kell hogy kész válaszaik legyenek nyelvtani kérdésekre, problémákra? Minden nyelvtani szabálynak azonnal hozzáférhetőnek kell lenni a fejükben?2016. ápr. 1. 17:21
1/5 anonim válasza:
Bármilyen tanárral előfordulhat, hogy valamire nem emlékszik pontosan és utána kell néznie.
2/5 anonim válasza:
Nyelvtannal kapcsolatos feladat még sosem fogott ki rajtam. Olyan előfordult már magasabb szinteknél, hogy egy szövegben előfordult számomra is ismeretlen szó, de olyankor is előre megnézem a jelentését, nem az órán lesem a megoldásokat. Legfeljebb spontán beszélgetésnél fordul elő, hogy órán előveszem a szótárat, ha olyasmi merül fel, amivel még nem találkoztam. Főleg némelyik foglalkozás angol elnevezése szokott kifogni rajtam. Aztán hogy mennyire KELL egy tanárnak tudni a nyelvtant? Nyilván ha egyetemen angol szakot végeztél, és tanultál egy csomó nyelvészetet, akkor meglepő, ha még bármi kifog rajtad. De ha te magad is csak valamilyen nyelvvizsgáig jutottál, és úgy tanítasz másokat, akkor természetes, hogy nem tudhatsz te sem mindent. Érdemes folyamatosan tanulni, képezni magad.
3/5 anonim válasza:
A mai nyomtatashibak, rossz forditasok miatt nem csodalatos ha meg a tanar is les.
4/5 anonim válasza:
A mai nyomtatashibak, rossz forditasok miatt nem csoda,ha neha meg a tanar is les.
5/5 anonim válasza:
a nyelvtan, amit suliban tanítanak, nem bonyolult, én csodálkoznék, ha meg kellene néznem.
amúgy is a legtöbben a kényelemre mennek, és ugyanabból a könyvből tanítanak sok-sok évig, nehogy gondolkozniuk kelljen.
a rendes élőszövegben viszont bárkit érhetnek meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!