Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tudok mihamarabb...

Hogyan tudok mihamarabb megtanulni egy nyelvet?

Figyelt kérdés
Magamtól szeretnem megtanulni, mik a módszerek, mi a leggyorsabb módja?
2016. márc. 22. 17:30
 1/1 anonim válasza:

Én németet tanulok úgy, hogy letöltöttem online hangos anyagot ncore-ról, a Berlin Callingot német és magyar felirattal, mert azt a filmet 50-szer is meg tudom úgy nézni, hogy nem unom meg, plusz tanulom a szavakat.

Úgy szoktam, hogy minden nap szánok rá egy-két órát és váltogatom a módszert. Egyik nap szavakat tanulok, másik nap a filmet nézem (addig teszem ezt, amíg fejből nem tudom a film szövegét...) Aztán jön a hangos anyag.

A lényeg, hogy mindig ismételd át, amit egy nap megtanulsz. Tehát ha reggel, vagy délután foglalkozol vele, akkor este megint fuss át rajta, hogy rögzüljön, különben elfelejted. Legalábbis nálam ez a helyzet. :D

A film sokat segít. Keress valamit, amit százszor láttál, és amit még legalább ezerszer meg tudsz nézni.

2016. márc. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!