Szerintetek milyen az angol kiejtesem? (Link)
2016. márc. 9. 22:56
1/8 anonim válasza:
Nem bikicsunáj. :D
Egész jó.
Egyébként a hangod is szép.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kihallatszik a magyar akcentus? :/
2016. márc. 9. 23:05
3/8 anonim válasza:
Ez te énekled?Hát sok magyar "sztár" sokkal rosszabbul énekel angolul mint te.akcentus persze hallható de egyáltalán nem zavaró.Bikicsunájt hagyjuk.Kb kispolszki vs ferrari a helyzet a te javadra
4/8 A kérdező kommentje:
Huhh koszonom :)
Nem merek enekelni soha angolul, marmint nyilvanossag elott emiatt. Marmint akcentus miatt.
Mert megkaptam mar, hogy nagyon zavaro ahogy ejtem a szavakat.
Az a baj hogy en nem hallom ugye , es igy nehez :/ :)
2016. márc. 9. 23:11
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem erős az akcentusod és tényleg nagyon szép hangod van.
6/8 anonim válasza:
Énekelj nyugodtan nyilvánosság elött,biztos sikered lesz ilyen hanggal
7/8 anonim válasza:
AZTAROHADTELETBE. Gyonyoru hangod van!:DDDD
8/8 Rick Mave válasza:
100%-ig csak egy angol anyanyelvű tudja megmondani, hogy milyennek hat az angolod. Ezért lejátszottam az angol barátomnak a felvételedet. Azt mondta, hogy "it's okay, really nothing to be ashamed of". Hallani, hogy nem született angol anyanyelvű vagy, de teljesen elfogadható a kiejtésed (legalábbis így énekelve), ennél hallott rosszabb angol kiejtést nem angol anyanyelvű profi énekestől, vagy együttestől, méghozzá hivatalosan kiadott és forgalmazott lemezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!