A francia vagy a spanyol nyelv a könnyebb?
Nyelvtana hasonló, nehezebbek jóval, mint pl. az angol.
Spanyolul tanultam még az angol mellett, én a kiejtést tartom egyszerűnek. Franciául nem tanultam, de a kiejtés nehezebbnek tűnik, mint a spanyol, hiszen a leírt alak eléggé eltér a kiejtéstől.
Szerintem ne nehézség alapján dönts, hanem hogy melyik tetszik jobban. Én amikor választanom kellett, már tudtam, hogy szeretem Franciaországot, a nyelv is jobban tetszett mint a spanyol, kérdés sem volt, hogy ezt veszem fel.
Az a lényeg, hogy szereted-e a nyelvet. Spanyolt csak elkezdtem tanulni, de leadtam, mivel nem tetszett, nem szívesen tanultam. Azt mondják, a francia bonyolultabb, de imádom, így egyáltalán nem okoz gondot a megtanulása, pedig nem vagyok egy nyelvzseni. :)
bocs, csak most olvastam el az egész kérdést.
a spanyol könnyebb.
hogy mit érdemesebb tanulni: kb. egy szinten vannak. mindkettőnek meglehet a maga haszna. fizetés szempontjából is ugyanabba a kategóriába esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!