Melyik nyelvet lenne érdemes tanulnom?
Figyelt kérdés
Angolul és olaszul folyékonyan beszélek, az angolt tartom a legfontosabbnak, így ezt fejlesztem a legjobban. Emellett szeretnék meg tanulni egy harmadik nyelvet. A gimnázium után egyetemre szeretnék menni, azt még nem tudom, hogy milyen szakra mert sok minden érdekel. Valamilyen vezetői állásban tudom elképzelni magam. Erre is várnék ötleteket, hogy mit érdemes tanulnom és mellé melyik nyelvet érdemes. Elsősorban a latin nyelvek érdekelnek, de szívesen megtanulnék kínaiul, oroszul, németül...2015. okt. 28. 11:12
1/6 Pelenkásfiú válasza:
Például orosz, japán, mandarin ha az üzleti szférában akarsz elhelyezkedni.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát a japán nagyon nem tetszik, a többit átgondolom.
2015. okt. 28. 11:23
3/6 anonim válasza:
Némettel nem lősz mellé az tuti.
4/6 anonim válasza:
Én mindig is németes voltam, szerintem nem nehéz nyelv, és ha Európában képzeled el a jövődet, akkor meg nagyon is fontos.
Én a helyedben a francián is gondolkodnék.
Egyébként a spanyol sem rossz ötlet, Dél-Amerikában például nagy hasznodra lenne, szóval remélem jól döntesz!
5/6 anonim válasza:
Latin nyelvek? Érdemes a spanyollal próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!