Mit jelentenek ezek az angol szavak?
Figyelt kérdés
amide
amidine
amidol
amidship
amidships
2015. szept. 1. 17:52
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
Szerintem csak kiollozott par random szot egy angol szojegyzekbol. Tekintve, hogy beturendben vannak, es relative nagyon kozel is egymashoz, valoszinuleg meg azonos oldalon is.
3/15 A kérdező kommentje:
nem tudom állítani, hogy az egyes szótárakban angolról milyen másik nyelvre fordítson. Kérlek fordítsd le nekem őket.
2015. szept. 1. 18:49
4/15 anonim válasza:
Vannak magyar szótárak is köztük. Kérlek használd őket, vagy a Googlet.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg a magyar szótárakat, és használtam a googlet de nem adott ki semmit.
2015. szept. 1. 19:47
6/15 anonim válasza:
Akkor hívd fel az internetszolgáltatódat, és mondd meg nekik, hogy szeretnéd lemondani az előfizetésedet, mert sajnos túl ostoba vagy az internet használatához.
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor talán békén hagyhatnál. Itt van 5 angol szó, ha nem tudod rájuk a választ, akkor hagyj békén.
2015. szept. 1. 21:10
8/15 anonim válasza:
amide = idősebb barátnő
amidine = egy szénhidráféleség neve
amidol = egy háztartási tisztítószer neve
amidship = közepes méretű hajó
amidships = közepes méretű hajók
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, melyik szótárba írtad be őket, hogy ezeket adta ki?
2015. szept. 2. 19:56
10/15 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha belinkelnéd a szótárat, ami kiadta ezeket a magyar szavakat, az általam feljebb írt angol szavakra.
2015. szept. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!