Hogy mondják angolul azt, hogy "humán szak" pl. középiskolában?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 13:13
2/20 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a major szó a szak,de hogy ezt hogyan kell jól,használni,abban nem vagyok biztos.
Pl:
She is a human biology major. ?? emberi biológia szakos..
Egyébként a major a fő szak,azt tudom,mert van minor is.
3/20 anonim válasza:
Csak az a gond, hogy ezek a kifejezések egyetemre vonatkoznak, nem tudom, hogy középiskolai kontextusban van-e ilyesmi.
5/20 anonim válasza:
Gimnáziumban így vannak a humán tárgyak: Art subjects.
6/20 anonim válasza:
Ez meg, hogy "She is a human biology major." nagyon nem azt jelenti, hogy emberi biológia szakos. Így gyakorlatilag azt mondod, hogy ő maga a humán biológia szak! Én inkább így mondanám: Her major is human biology.
7/20 anonim válasza:
5-6-osnak mindkettőben igaza van szerintem (ha egy és ugyanazon személyről van szó. Ha nem, akkor elnézést). Én is az "art subject"-et ismerem. Az a mondat meg tényleg érdekesen jött úgy ki.:P A "her major is..." tűnik a jónak.
8/20 anonim válasza:
Még van a major in kifejezés is,hogy akkor már azt is vesézzük ki. Azt hogyan kéne használni?
I am major in math. Akkor ez azt jelentené,hogy matematika szakos?
9/20 anonim válasza:
Mármint,hogy matematika szakos vagyok?
10/20 anonim válasza:
És ehhez,mit szóltok? Advanced humanities class
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!