Gazdálkodási és menedzsment szak mennyire húzos? És ha angolul tanulnám?
Nagyon érdekel és szeretem a gazdaságit, érettségit is teszek belőle.(Emeltbe is gondolkozom, de ez azon függ hogy a tanár segít e felkészülni.)
Matekból szar vagyok. Tudom tudom. "Akkor ez nem nekem való". De nem jegyben vagyok szar, csak annyira nem érdekel a matek 80%-a hogy a dolgozat utáni napon elfelejtek mindent.
Gazdasági matekkal nincs semmi bajom, mert annak látom értelmét.
Mennyire lehet húzos ha úgy döntök ezt tanulom fősulin?
meg lehet csinálni, egyébként sztm hagyd a közgéz érettségit csináld meg a matekot és a törit jól...amúgy a gazdmatek az analízis és a valszám... még operációkutatás van meg stat1, stat2...ha már gazdasági kar, akkor menj inkább pénzügy-számvitelre és szakosodj pénzügyre...a tárgyak 60%-a kb azonos, de mégis kvalifikáltabb tudást ad, mint a gm...
a matek miatt ne aggódj analízisből azokat is tömegesen vágják ki analízisből, akik 90% feletti emelt matekkal jönnek, mert azt hiszik nem kell tanulni, nekem csak közép matekom volt bár az 98%-os és az első vizsgán átmentem...
azt írod,h szar vagy matekból,de nem jegyben..
szerintem nem is azon függ,h most a suliban hanyasra teljesítesz,hanem hogy reál beállítottságú vagy-e.
Sokan úgy fogják fel,h maajd megy a matek,majd tanulnak és menni fog,nem kell tanulni a gimiben.Hát én meg tapasztalatból mondom,h ha valaki reál beállítottságú,akkor az igenis használja ki a középsulit,v gimit és szerezzen egy erős alapot.
Én középszintű érettségit írtam,de nem is ez a lényeg,hanem hogy a 4 év alatt folyamatosan készültem . Őszintén nem tudom,h elég lesz-e az analízis vizsgához. Azért nem lett volna hátrány,ha faktnak felvettem volna és megadja az alapot.
Tapasztalatból mondom nem fogsz te ott olyan matekot tanulni aminek "látod az értelmét".
Nézz bele egy analízis, vagy lineáris algebra tankönyvbe csak a poén kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!