Aki anglisztikára jár, hogy tetszik a szak? Vélemény? Milyen tantárgyaid vannak, és közülük hányat oktatnak angolul? Hogy zajlanak a vizsgák? Bármi érdekel!
Figyelt kérdés
elsőévesek is írhatnak!
Köszi!:)
kommentbe, vagy akár privátba is
2014. okt. 13. 16:53
1/4 anonim válasza:
Harmadéves vagyok Pécsen. Eddig egyetlen egy tárgyam volt magyarul,az is a legelső félévben. Eléggé tanártól függnek a dolgok, elég sok irodalmas óra van amire kb 2500 szavas beadandókat kell írni (többnyire műelemzés). Ha nem ugyanaz a gondolatod mint a tanárnak akkor visszadobja egy egyessel,de ha normális akkor értékeli a saját gondolatodat. Az alapvizsgán nagyon magas a mérce, soknak felsőfokú nyelvvizsgája van de az alapvizsga még nincs meg. Ha még egyszer választhatnék nem ide jönnék, mert az első év alatt magát az angoltudásomat jobban elfelejtettem mint tanultam volna.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Tehát az angol tudásod nem erősödött, inkább csak romlott a nyelvtudás? Hogy történt ez, amikor angolul folynak az órák? Meg a vizsgák is, ugye?
2014. okt. 14. 14:55
3/4 A kérdező kommentje:
Ja,és utána mihez kezdesz a diplomával, mik a terveid? Mesterszak? vagy milyen munkakörben akarsz elhelyezkedni? És Mo-ban ,vagy külföldön gondolkozol?
(ment a zöld kéz amúgy:)
2014. okt. 14. 14:56
4/4 A kérdező kommentje:
És milyen gyakorlat van anglisztika szakon?
2014. okt. 16. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!