Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez a szöveg angolul?...

Hogy van ez a szöveg angolul? Holnapra (2015. 07.10) re!

Figyelt kérdés
Egyik este mikor Ann kint cigizett az erkélyen egyszercsak meglátott egy hullócsillagot! Ekkor azt kívánta bárcsak egy különleges dolog történne vele! Azonban arra nem számított hogy tényleg történik vele valami! Másnap reggel mikor tükörbe nézett azt látta hogy az arcbőre sokkal szebb,a haja több árnyalattal világosabb, a bőre is sokkal szebb és puhább! Ekkor a hullócsillagta gondolt,és abban a pillanatban elkezdett vakítóan ragyogni,akárcsak a csillag! Eldöntötte hogy a gonosz ellen fog küzdeni! A szuperereje pedig nem más mint a csillagragyogás,amivel megvakítja a gonosztevőket,a fegyvereivel pedig végleg elintézheti őket!

2015. júl. 9. 21:18
 1/5 anonim válasza:
Hát ezen jót nevettem:D
2015. júl. 9. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
One evening while Ann was smoking a cigarette, she suddenly glimpsed a shooting star. She wished for something special to happen to her. However, she didn't expect that something will actually happen to her. Next day morning when she looked in the mirror she saw that her face was much prettier, her hair was lighter, and her skin was nicer and softer. She thought of the shooting star and the very moment she started to twinkle like a star! She decided to fight against the evil. Her super power is star-shining with which she can blind the villains and with her weapons she can end them forever.
2015. júl. 9. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nem egy hatalmas és átgondolt fordítás, de gyorsban erre tellett... egyébként tényleg vicces story xD
2015. júl. 9. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Miközben irtam én is sírtam a nevetéstől mekkora ökör vagyok😂😂
2015. júl. 9. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
One night when Ann calls out cigarettes in the balcony suddenly saw a shooting star! At this time I wanted to wish a special thing to happen to him! However, it did not matter to her that something really is happening! The next morning when I looked in the mirror I saw that the skin is more beautiful face, her hair several shades lighter your skin is softer and more beautiful! Then the thought hullócsillagta, and in that moment he began to shine brightly, like a star! He decided that he will fight against evil! The super power is none other than the csillagragyogás, which blinds the villains, the weapons are permanently take care of them!
2015. júl. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!