Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Magántanárhoz járók! Nálatok...

Magántanárhoz járók! Nálatok hogy van az óralemondás?

Figyelt kérdés
Tehát pl. hány órával előtte lehet lemondani, hogy ne vesszen el a pénz? Lehet lemondani, vagy csak áttenni?
2015. júl. 2. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt igazán az adott illetővel kéne megbeszélned.

Azt mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy elvesszen a pénz, hiszen mindig óra végén fizetek (legalábbis mi így állapodtunk meg, számomra ez a leglogikusabb). Ha valami miatt nem tudok elmenni, általában megpróbálunk másik alkalmat egyeztetni, hogy meglegyen a heti 2, de néha ez nem sikerül, akkor értelemszerűen elmarad az adott óra.

Volt már rá példa, hogy két órával előtte mondtam le, mert nagyon rosszul voltam fizikailag, hogy megjelenjek. De megértő volt.

Ez sok mindentől függ.

2015. júl. 3. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:

DE hát amikor lemondod, már nem tud mást szerezni arra az időpontra. Nem szép dolog, hacsak nem életbevágó.

Illene kifizetni mindenképpen. Nem olyan, mint pl. a fodrász, hogy akkor valaki bejelentés nélkül is beülhet a székbe.

2015. júl. 22. 04:15
 3/4 anonim válasza:
Háááh, ha fizetsz érte, akkor mondod le, AMIKOR CSAK AKAROD. Igen, tedd át, így nem vesztesz a renomédból.
2015. júl. 23. 15:35
 4/4 anonim válasza:
Nem mohó a tanár egy kicsit? Az enyém elég megértő, csak mindig szokta mondani, hogy előre jelezzem két nappal.
2015. aug. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!