Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 1,5 évig jártam matekból...

1,5 évig jártam matekból magántanárhoz, most (minden bizonnyal) sikeresen leérettségiztem. Ciki, ha veszek neki valami ajándékot?

Figyelt kérdés
Szóval harmadik félév után kezdtem el hozzá járni, a tudásom akkor kb. a nullával volt egyenlő, most viszont (ha jól számoltam) 82% körül lesz a matek érettségim. Arra gondoltam, hogy veszek neki valamit, mivel már nem fogok hozzá járni. Szoktak ilyenkor vmit venni? Nem akarom, hogy esetleg hülyén jöjjön ki. És ha igen, mit vegyek, milyen értékben? Fiatal, 30 körüli srácról van szó.
2009. máj. 9. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én max 5000 ft értékben vennék neki ilyen előre elkészített ajándékkosarat. Az nem túl személyes, de van benne csoki meg szesz is, szóval elég univerzális.
2009. máj. 9. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugdtan vegyél 5 ezer ft-ig ital, kávé, stb...

Ennyit megérdemel, szerintem jol fog neki esni!!!

2009. máj. 9. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vehetsz neki, főleg, hogy iylen sokat segített. Viszont ha nem voltál vele olyna kapcsolatban, nem kötelező. Én is azt mondom, h vegyél neki valami italt, ajándékkosarat, csokit. Ilyen ajándékkosarat a Tescoban láttam, de biztos máshol is megcsinálják neked.
2009. máj. 9. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ciki?! Dehogy ciki, ez egy nagyon szép gesztus. Az mindegy, hogy férfi vagy nő és hogy hány éves, örülni fog neki.
2009. máj. 10. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ez így illik :) nem ciki...én is mindig vittem valamit a különtanáraimnak, mikor még áltsulis meg gimis voltam...most is csak azért nem mert az egyetemre teszek egy nagyot sajnos...és az az 5000 ft érték is jó,amit előttem írtak...igaz,férfinak kicsit nehezebb ajándékot választani, mert a nőnek sokkal több dolgot lehet(mindenféle háztartásbeli dolgok,tányér meg pohárkészlet meg ilyesmi), de nézelődj, úgyis megtalálod azt ami megfelel :)
2009. máj. 10. 10:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. máj. 10. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az ajándék a lényeg, hiszen biztosan fizettél az órákért, hanem az, hogy megköszönd. Erre a virág is nagyon jó (ha nő).
2009. máj. 12. 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ott van a kérdésben, hogy 30 körüli srác...
2009. máj. 12. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs! Nem voltam elég figyelmes.:))))
2009. máj. 12. 22:04
 10/10 anonim válasza:
szerintem nem ciki én mindig veszek valami apróságot a különtanáromnak karácsony névnap stb
2010. ápr. 5. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!