Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mit akar jelenteni, miért...

Ez mit akar jelenteni, miért írta?

Figyelt kérdés

Egy külföldivel beszélgettem neten,és írtam hogy "Anyway,i have to go now :/ (i would have the fancy to stay but i need to)" ő meg erre írta hogy "haha yeah my girlfriend still try to learn to me ^^"

De mielőtt ezt írta,kérdeztem még korábban hogy másnap fent lesz-e,írta hogy "I will try but not sure" és ennek volt a folytatása az hogy "haha yeah my girlfriend still try to learn to me ^^"

Nem nagyon értem mit jelent ez a mondat.

2015. júl. 1. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne csettelj olyanokkal akiknek az angol masodik nyelv vagy meg tanuljak, mert soha nem fogsz angolt helyesen megtanulni.

Te mondatod is hibas. Helyesen: I would love to chat/stay but I need to go. I fancy to chat/stay...

Ovet csak talalgatni tudom.

Tries to lean on me - probal nekem dolni, (leselkedik)

Learn to me helyett tries to teach me/learn from me.

Az is szamit, hogy milyen okot adtal arra, hogy menned kell.

2015. júl. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!