Ez mit akar jelenteni "All the Best, Langzotteliger! "?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy valami szülinapi felköszöntésként írt dolog, de nem tudom mit jelent. Valaki?:D2014. jún. 30. 13:27
1/7 anonim válasza:
Nem szulinap.
"Minden jot, es szerintem a nev. Valami hipp-hopp nem?
2/7 A kérdező kommentje:
De, szülinapra írták nekem németek, csak nem értem, mi az a "Langzotteliger". Valami megszólításként írt dolog, de nem a nevem, hanem van valami jelentése. De mi? :D
(Őket nem tudom megkérdezni)
2014. jún. 30. 14:11
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy szulinapodra irtak,de nem kimondottan szulinapi koszontes. Nemetul nem beszelek, persze, hogy nem a neved, hanem ez valami vicces nev, nemet rap-ben hallottam. Amugy angolul beszelek, az "all the best" az minden jot.
4/7 A kérdező kommentje:
Melyik rappben? Én még sohasem hallottam, kíváncsi lennék a jelentésére.
2014. jún. 30. 15:41
5/7 anonim válasza:
Hipp-hopp, rap bloggokban latom ezt a szot, mint felhasznalo nevet. A nemet szotar nem ad ki ra semmit. Szoval nem tudom mit jelent, de valamit igen, az biztos, de valami kitalacio lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de megpróbáltam 2 szóra bontani: a lang ugye azt jelenti, hogy hosszú, a másik a zotteliger nem tudom mi, szótárban nincs, de pl. [link] ez alapján azt mondanám, valami rasztaféle, vagy mint ezeknek a kutyáknak a szőre.
2014. jún. 30. 17:22
7/7 anonim válasza:
Ha valóban nem jelent semmit a fordító szerint sem, akkor szerintem kérdezd meg tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!