Német - Mit jelent ez magyarul? Nem egészen értem mit akar ezzel mondani.
Ja és még ez:
29" zoll! Jetzt denk mal weiter!
Esc ide vagy oda. Mától a 29"-os klub tagja vagyok. Hogy Németországban elég sok pontot kap?
29" zoll! Jetzt denk mal weiter!
29"zoll! Gondolj bele.
Az utolsó mondat úgy helyes, hogy: Vajon Németország ilyen sok pontot fog kapni? (A várható pontszámot egy másik ország pontjaihoz hasonlítja valaki.)
A három mondatnak nincsen semmi köze egymáshoz. (Esc hin oder her. Ich bin seit heute im Club der 29". Ob Deutschland so viele Punkte bekommen wird?)
Az Esc jelentheti például az Eurovision Song Contest-t, így már össze lehetne kapcsolni az első és utolsó mondatot. A problémát a középső mondat okozza. A Club 29 több mint egyszer szerepel, a www.google.de-ben.
Lehet pl. alkoholbetegek és drogosok számára létesített egyesület:
de lehet egy zenés klub, zenepark vagy disco, vagy egyéb klub is. Másold ki a facebookról a teljes szöveget, plusz még azt, hogy ki írta (mondta) a következő mondatokat. (Én nem vagyok regisztrálva az fb-n.)Akkor talán többet ki lehetne deríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!