Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek? Link

Mi a véleményetek? Link

2010. febr. 26. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy vannak helyek, ahol az emberek intelligensen is képesek tüntetni. Remélem, elérik a céljukat, de sajnos, az ottani politikusok vagy nem is vették figyelembe a rendezvényt, vagy nevettek egy jót magukban. :S (Ez csak tipp, ne legyen igazam.)
2010. febr. 26. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy nemzeti összefogásra lenne szükség

a határon túl élőkkel! Nem foglalkozunk eléggé a sorsukkal! Bízom benne, hogy ez hamarosan változni fog!

2010. febr. 26. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Sokszor hallom, hogy Magyarországi magyarok mondják: Ha a felvidéki magyarok magyarnak érzik magukat, miért nem jönnek haza.....De hát kinek, hol van a haza.....

Én csak attól félek, hogy a tüntetésnek a Selye János Egyetem issza meg a levét majd....

2010. febr. 26. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem meghatott!
2010. febr. 26. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

"Sokszor hallom, hogy Magyarországi magyarok mondják: Ha a felvidéki magyarok magyarnak érzik magukat, miért nem jönnek haza.....De hát kinek, hol van a haza..... "

Ezzel egyébként én sem értek egyet. (Első válaszoló vagyok.) Szóval az egy dolog, hogy hazajöhetnétek az anyaországba, nade attól még titeket ugyanúgy idegen emberek vennének körül, még akkor is ha családostól jönnétek. Újra be kellene illeszkedni, hiányoznának a szomszédok, vagy a kedvenc kávézó, park, stb. Sejtem, mire gondolsz, mikor azt mondod, hogy kinek mit jelent a haza... Nehéz dolog ez.

2010. febr. 26. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nehéz bizony! Különben, magamból kiindulva, a felvidéki magyarok is teljesen úgy élnek, mint a Magyarországi társaik, csak annyi, hogy egy másik ország határain belül teszik azt.... De tényleg! Magyar óvoda, magyar általános iskola, magyar főiskola...magyar barátok, magyar könyvek, magyar tévéműsorok, magyar rádióadás...:) Örülök, hogy Ti nem néztek le!
2010. febr. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!