Mi a véleményetek? Link
Az a véleményem, hogy nemzeti összefogásra lenne szükség
a határon túl élőkkel! Nem foglalkozunk eléggé a sorsukkal! Bízom benne, hogy ez hamarosan változni fog!
Sokszor hallom, hogy Magyarországi magyarok mondják: Ha a felvidéki magyarok magyarnak érzik magukat, miért nem jönnek haza.....De hát kinek, hol van a haza.....
Én csak attól félek, hogy a tüntetésnek a Selye János Egyetem issza meg a levét majd....
"Sokszor hallom, hogy Magyarországi magyarok mondják: Ha a felvidéki magyarok magyarnak érzik magukat, miért nem jönnek haza.....De hát kinek, hol van a haza..... "
Ezzel egyébként én sem értek egyet. (Első válaszoló vagyok.) Szóval az egy dolog, hogy hazajöhetnétek az anyaországba, nade attól még titeket ugyanúgy idegen emberek vennének körül, még akkor is ha családostól jönnétek. Újra be kellene illeszkedni, hiányoznának a szomszédok, vagy a kedvenc kávézó, park, stb. Sejtem, mire gondolsz, mikor azt mondod, hogy kinek mit jelent a haza... Nehéz dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!