Amerikai srác beszél egy videóban letudná valaki fordítani nekem magyarra? (link. Lent)
Letudná nekem valaki fordítani ezt?? http://www.youtube.com/watch?v=0piwbTivpDg&feature=related
Tudom elég hosszú.
az elkészítéshez GOT2BE GLUE (hajzselé), GOT2BE FREEZE SPRAY (hajlakk), hajszárító, egy kefe, meg befőttes gumi. Amit tenni kell, először kifésülöd a hajad, megbizonyosodsz róla, hogy nem gubancos, nem áll össze sehol. Aztán szedd tincsekre a hajad, és gumizd össze (látod a videón is) ne legyen se túl vastagok a tincsek, se túl vékonyak. Aztán fogd meg az első tincset, ne felejtsd el kivenni a gumit belőle, majd a spray-vel fújd be a tövét mindkét oldalról. Először csak a tövét, ne törődj a többi résszel. Aztán kend el az újjaddal, úgy, hogy minden hova jusson a tövénél. Azt mondja ez a legfontosabb része, hogy aztán majd megálljon az egész. Ezután kell a hajszárító, szorítsd a hajad amennyire csak tudod, minél szorosabb, annál jobb. Ja és próbáld egyenesen tartani, úgy értem feszesen. És szárítsd meg a hajszárítóval, úgy ahogy a srác csinálja. (2:50 körül van a videóban). Azt mondja ismét, hogy ez a legfontosabb rész, legyél biztos benne, hogy tényleg kemény, ezután pedig hajlakkozd le a többi részét is a tincsnek, mutatja is hogy kell. Azt mondja a legnehezebb a hátulját megcsinálni. Alapvetően kész is van, de ha akarsz használhatsz zselét is utána. Rakj egy kicsi zselét a tincsek legvégére, úgy ahogy ő is csinálja. Aztán rakhatsz még zselét rá, úgy hogy egy kicsit nyomsz a kezedre majd a tövénél elkezded felvinni (mind két oldalon) és végigmasszírozod az egész tincsen. Aztán hajszárítóval rászárít. Ezután elkezdi dícsérni a hajlakkját, azt mondja az a legjobb (és mutatja azt a sárgát). GOT2Be hajlakkot ajánlja. Aztán semmi érdekes, csak elmondja hogy mennyibe kerül, meg hogy mennyi ideig elég neki meg hogy három éve már ezeket használja stb.
Hát kb ennyi, nem olvastam vissza amit írtam, szóval bocsi ha van benne egy két nem magyaros mondat, remélem azért tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!