Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Olaszosok, olaszul jól tudók,...

Olaszosok, olaszul jól tudók, kérlek, lefordítanátok ezt a szöveget? (egy újság részlete)

Figyelt kérdés
~Da settimane le fan del trio Il Volo stanno cercando disperatamente chi sia la fidanzata di Ignazio Boschetto: è stato il settimanale Chi a lanciare l’indiscrezione, parlando di una relazione con una nota pallavolista. L’identità resta misteriosa. Spulciando sul web non si riescono proprio a trovare informazioni. Su Twitter però è spuntata una foto in cui il cantante bacia sulle labbra una ragazza di nome Sarah: è propria lei la presunta fiamma? In tanti se lo chiedono, ma alla fine la verità viene rivelata: è solo un falso allarme. Si tratta di un’assistente che ha accompagnato Ignazio, Gianluca Ginoble e Piero Barone in tour in America lo scorso anno (guarda le foto del loro arrivo a Vienna per l’Eurovision Song Contest). E se la compagna fosse una giocatrice del Sigel Pallavolo Marsala? Controllando le immagini presenti sul sito però nessuna donzella corrisponde a quella apparsa qualche mese fa in alcuni scatti rubati dal settimanale Diva e Donna in teneri atteggiamenti con Boschetto. Nelle foto pubblicate sul giornale il ragazzo bacia una sua coetanea: sarà proprio lei la “nota pallavolista“? Probabilmente resteremo col dubbio per molto tempo, visto che lui continua a dichiarare di essere ufficialmente single:“Mi piacciono le ragazze normali – ha dichiarato attraverso un’intervista a Vanity Fair – sono un tipo da pantofole e televisione. Quando mi sveglio penso spesso a come sarebbe se ci fosse una donna a casa che fa colazione con me, come sarebbe avere una storia. L’abbraccio della tua famiglia è bellissimo, ma quello di chi ti ama ha un altro sapore“. Al contrario Piero ha confessato di aver trovato una persona che gli fa battere il cuore: “Senza dimenticare che, poi – ha confidato – vorrei anche un figlio e Gianluca e Ignazio hanno promesso di cantare l’Ave Maria al mio matrimonio. E dire che, quando abbiamo iniziato il nostro percorso, ero quello che si divertiva di più: loro due erano fidanzati“. E Gianluca? Nonostante i paparazzi l’abbiano beccato con Pasqualina Sanna, ex concorrente del programma televisivo di Italia Uno La pupa e il secchione (in gara con il matematico Luca Tassinari), si professa ancora scapolo.~
2015. máj. 26. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Rövidebb nem volt?:'D Nem vagyok annyira jó a magyaros fordításban ,de azért remélem érthető lesz.

Az Il Volo trió fanjai hetek óta kétségbeesetten keresik ,hogy ki a barátnője Ignazio Boschettonak: a Chi nevű hetilap publikált egy indiszkrét dolgot , egy kapcsolatról beszélvén egy ismert röplabdázóval.A személyazonossága rejtély maradt.

A neten böngészvén nem sikerül(/nem lehet) információkat találni. Viszont a Twitteren felbukkant egy kép ,amin az énekes ajkon csókol egy Sarah nevű lányt: pont ő lenne a feltételezett fiamma? (ezt nem tudom lefordítani)

Sokan érdeklődnek, de végül az igazság lelepleződött: csak egy vaklárma. Egy asszisztensről van szó,aki elkísérte Ignaziot,Gianluca Ginoble-t és Piero Barone-t egy amerikai turnéra a múlt évben.(nézd meg a képeket a Bécsbe való érkezésükről az Eurovízióra). És ha a társ(az a csaj) csak egy játékosa lenne Sigel Pallavolo Marsala-nak? Ellenőrizvén viszont a jelenlegi képeket az oldalon ,semmilyen lány sem stimmel azzal a lánnyal,aki megjelent a pár hónappal ezelőtti, a Diva e Donna hetilap néhány lopott(mármint nem a szó szerinti lopott) képkockáján ,ahol Boschetto gyengéd magatartást mutatott felé.

A publikált képeken az újságban a fiú egy kortársát csókolja meg : pont ő az "ismert röplabdázó"? Valószínűleg kétségek közt maradunk sok időre,tekintve hogy ő továbbra is azt nyilatkozza,hogy hivatalosan szingli: " A normális lányok tetszenek nekem - nyilatkozta egy interjún keresztül a Vanity Fair-nek - én az a papucsos ,tv-s típus vagyok. Amikor felébredek gyakran gondolok arra,hogy milyen lenne ,ha lenne egy nő a házban ,aki reggelezik velem, milyen lenne ha lenne valamilyen szerelmi viszonyom valakivel . A családod ölelése az nagyszerű,de annak az ölelése,aki szeret téged ,annak más íze van." Ellenkezőleg,Pietro bevallotta,hogy talált valakit,aki megdobogtatja a szívét : " Nem elfelejteni,hogy -bizalmaskodott- szeretnék egy gyereket e Gianluca és Ignazio megígérték,hogy eléneklik az Ave Maria-t az esküvőmön. Nem beszélve arról ,hogy amikor elkezdtük a pályánkat, én voltam az, aki a legjobban szórakozott: ők mindketten kapcsolatban voltak. És Gianluca? Annak ellenére,hogy a paparazzik rajtakapták Pasqualina Sanna-val,volt résztvevője az Italia Uno (csatorna) La pupa e il secchione televíziós műsornak (versenyben a matematikus Luca Tassinarival) , még mindig nőtlennek vallja magát.

2015. máj. 30. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Istenem, köszönöm. Annyira hálás vagyok Neked ezért, de tényleg, nem baj, hogy kicsit magyartalan volt, értettem így is. :) Szerintem a fiamma lángot jelenthet, így a szerelemből kiindulva, mert spanyolul flama, angolul meg ugye flame. Nagyon köszönöm még egyszer, que dios te bendiga! :D
2015. máj. 31. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja,megnéztem mit jelent,csak így sem tudtam mit kezdeni vele:P

De nada!:D

Te is egy Il volo fan vagy?:)

2015. máj. 31. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Naná! Te is? :D És pont Ignazio a leghelyesebb számomra! :) Te mióta tanulsz olaszt? (én csak spanyolul tudok)
2015. máj. 31. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen:-) Szerintem Gianluca a leghelyesebb, de azt hiszem lemondhatok róla,mert nem versenyezhetek a kis r*ngyó Pasqualina külsejével:P:P

Amúgy 5 éve ,te? De majd egyszer spanyolul (és portugálul) is szeretnék megtanulni:)

2015. máj. 31. 18:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha szeretnéd, segíthetünk egymásnak. :) (mert én meg olaszul szeretnék valamennyire megtanulni:)) Egyébként meg sosem tudhatod, és a szépség nem minden. :)Ha van kedved, beszélgethetnénk is. :) Itt a skype címem: seeranne, és az e-mail címem: szekfuinez@hotmail.com Szép napot! :D
2015. máj. 31. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább estét! :D Egyébként 20 éves vagyok, és szegedi. :)
2015. máj. 31. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Felvettelek skype-ra:)
2015. máj. 31. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!