Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki le tudná nekem ezt...

Valaki le tudná nekem ezt németre fordítani?

Figyelt kérdés

Valaki, aki tud németül, segítene nekem az idézet lefordításaban?Míg Te vele veszekedsz, más ír neki: Szia, szép vagy, beszélgetünk? Míg Te egész nap nem keresed, más a telefon számáért bármit megadna! Míg Te mindenre azt mondod neki, hogy nem, más az ő igen-jéért megtenne bármit. Míg te a szavaiddal megsérted őt, és nem akarod őt.Más arra a pillanatra vár, mikor lesz az övé! Kevés az aki értékeli azt, ami az övé,vagyis, ami lehetne az övé! 

Erre van német megfelelő,vagy ezt hogy lehetne németre lefordítani. Fontos lenne. KÖSZÖNÖM!!!

2015. ápr. 29. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Persze.

Während Sie mit ihm zanken, schreibt ihr: Hallo, nice're reden Sie? Auf der Suche nach Ihnen den ganzen Tag, auch die Telefonnummer , die Sie liefern für alles! Während Sie alles, was Sie ihm sagen, dass keine, tat er das andere-jéért nichts. Während Sie zu verletzen ihn mit deinen Worten und Sie ihn nicht wollen. Auf der anderen warten auf den Moment, in dem es seine sein! Es gibt nur wenige, die zu schätzen weiß, was sein, das heißt, die sein könnte!

2015. ápr. 29. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
ez gugli fordító
2015. ápr. 30. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Tessék:

Während du mit ihr schtreitest, jemand schreibt ihr: "Hey, bist schön. Lust zu reden?" Während du dich den ganzen Tag nicht meldest, anderen würden alles dafür tun, ihre Nummer zu bekommen. Während du auf alles nein sagst, andere würden alles für ihr 'ja' tun. Während du ihr mit deinen Wörtern beleidigst und sie nicht willst, andere warten auf den Moment, in dem sie sie bekommen. Wenige können es schätzen, was sie haben oder was sie haben könnten.

Nem tudom, csak sejtem, milyen céllal kell, de ez inkább egy eltaszító/szemrehányó szöveg. Ettől pozitív eredményt nem várnék.

2015. máj. 1. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

..streitest, a vesszők után megfordul a szórend,... sie beleidigst

Én se nagyon tudom, hogy mire kell neked a ez s szöveg, de lehet nem is akarom.

2015. máj. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!