Nigéria nyelvei?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a hausza, az igbo vagy a joruba nyelvet könnyebb-e tanulni. Vagy nektek mi a kedvenc afrikai nyelvetek? Melyik a legkönnyebb? Miért?2015. ápr. 18. 23:23
1/6 anonim válasza:
hausza (21%)
joruba (21%)
igbo (18%)
fulbe (11%)
és még több mint 100 kisebb nyelv.
Hivatalos az angol.
2/6 anonim válasza:
Ja bocs, ez tudtad!
Elfelejtettem a kisbetűket elolvasni. :)))
Hiába no, mindjárt éjfél.
3/6 anonim válasza:
Nincs kedvenc afrikai nyelvem. Az meg szerintem tök lényegtelen, hogy melyiket könnyebb tanulni, itthon szerintem egyikre sincs lehetőséged.
4/6 A kérdező kommentje:
De netről par mondatot lehet tanulni. Nekem egyébként az igbo tűnik a legnehezebbnek
2015. ápr. 19. 00:24
5/6 anonim válasza:
Nekekm az igbo tetszik a legjobban. Bár megtanulni nem kezdeném, mert bonyolultnak tűnik. Párom azt mondja, hogy sokan, akik anyanyelvűek, ők sem beszélik tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!