Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ti hogy mondanátok meg a...

Ti hogy mondanátok meg a magántanárotoknak, hogy nem kértek a szolgáltatásából?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok vele megelégedve már egy jó ideje, a nyelvet jól tudja, de oktatni egyáltalán nem tud. Minden órára nekem kell felkészülnöm, hanganyagokat keresnem, és tökre látom rajta, hogy unja az egészet. Volt olyan 2x is, hogy csöngettem, és negyed órát váratott. Ennek ellenére még ő a legnormálisabb eddig, és ha az új nem válik be, hozzá mennék vissza. Szerintetek mit mondjak ilyenkor? Anyagi okokra hivatkozzak vagy időhiány? A hülye válaszoktól kérlek kíméljetek, az igazat pedig nem szeretném neki megmondani, mert nem akarom megbántani.
2015. ápr. 1. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy most 2 hétig nem mész, mert nem lesz időd. ezalatt kitapasztalod milyen az új tanár, aztán ha rossz még visszamehetsz. Ha meg az ú jobban beválik, akkor megmondod, hogy találtál mást.
2015. ápr. 1. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszike:)
2015. ápr. 1. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!